Végrehajtók a propaganda médiánál

Sem a TV2, sem az Origo, sem a Ripost nem hajtotta végre a bírósági ítéletet, amit Donáth Annával, a Momentum politikusával szemben vesztettek, mert hazugságokat álítottak.

„Végrehajtókat küldtem a propagandára, mert nem hajtották végre a bírósági ítéletet a kiszabott határidőn belül. El kellett volna tüntetniük az engem rágalmazó anyagaikat az oldalaikról, és bocsánatot is kellett volna kérniük a hazugságaikért” – kezdi bejegyzését Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője, azzal kapcsolatban, hogy egy általa hetekkel ezelőtt megnyert per következtében sem a TV2, sem az Origo és sem a Ripost nem teljesítette még a bíróság ítéletét.

A Momentum politikusa hozzáteszi, hogy összesen 4 millió forint sérelemdíjat is kell kapnia a propagandától, amelyet - a korábbi ígéretéhez hűen - jótékony célra fog fordítani.

„Túlságosan elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói ebben az országban, és azt hiszik, hogy sérthetetlenek. A Momentum tesz azért, hogy ne érezzék biztonságban magukat azok, akik törvényt sértenek” – zárja posztját Donáth.