A derék- és nyakfájós másnapok ellenszere

Talán te is keltél már úgy egy hosszú - és talán görbe - este után, nem a saját megszokott ágyadban, hogy abban nem volt sok köszönet. Sajgott a derekad, alig érezted a nyakad, a válladról meg aztán napokig igazán nem is tudtad biztosan kijelenteni, hogy fog-e valaha újra rendesen működni.

Pont az ilyen helyzetek elkerülésére jelent szuper megoldást a felfújható vendégágy. Ezzel a remek fekvőalkalmatossággal, a régi “gumimatracok” mai modern generációjával, a fent felsorolt kényelmetlenségek garantáltan elkerülhetők.

Gyorsan kényelmes fekvőhelyet varázsolhatsz

A Medence Óriás felfújható vendégágyai közt te is megtalálhatod azokat a darabokat, amelyek a váratlan helyzetekre, utazásokhoz, kényelmes kerti pihenéshez gyors megoldást jelentenek. Ezek a szuper felfújható darabok azonnal befoghatók, azaz kicsomagolásukat követően rögtön használatba vehetők. 

Sokan általában nyáron szerzik be ezeket a nagyon hasznos termékeket, pedig igazából minden évszakban remek szolgálatot tesznek. Ha kis lakásod van, ahol nem fér el sok bútor, de olykor-olykor vendégeket fogadsz, akkor csak elő kell venned a szekrényben tárolt, leeresztett vendégágyat, és pillanatok alatt kényelmes fekvőhelyet biztosíthatsz nemcsak egy, hanem több személynek is. 

Miért remek választás?

A felfújható vendégágyak, amelyek már franciaágy méretben is beszerezhetők, amellett, hogy kényelmes plusz pihenőhelyet biztosítanak beltéren, már kültéren is kiválóan használhatók: a kertbe vagy a teraszra is nyugodtan kiviheted és felállíthatod őket. Nagyon jól tud esni rajtuk a délutáni szunyókálás a szabadban az árnyas lombok alatt. Mivel a levegő egyenletesen oszlik el ezekben a modern ágyakban, a régi gumimatrac feelingnek már se híre, se hamva. Ráadásul nagyon könnyen kezelhetők is, mert felállítani, felfújni, leengedni és összecsukni is egyszerű. A tároláshoz pedig nem kell sok hely. 

Éppen emiatt utazások során sem gond magaddal vinned. Az autó csomagtartójában - ha akarod - éppen annyi helyet tudsz biztosítani, hogy a felfújható vendégágy beférjen. Ha kell, csak elő kell venned onnan. 

Számos helyzetben nagy hasznát veheted

Az egyszerűbb, felfújható vendégágyakat a legeggyorsabban elektromos pumpával tudod használható állapotba hozni. Beszerezhetsz már olyan modelleket is, amelyeknek a sarkába beépítettek egy lábpumpát. Ezzel is elég hamar felfújhatod az ágyat. A komolyabb modelleknél persze már alap a beépített elektromos pumpa. 

Ehhez csak elektromos csatlakozóra és áramra lesz szükséged ahhoz, hogy percek alatt kényelmes fekvőfelületet varázsolhass otthon vagy ahol csak szükséges. Ám a sérülésektől mindig óvd a felületét, éles dolgokat, háziállatokat tarts távol és a tűző naptól is óvd! Ügyelj arra, hogy ki ne égesse parázs vagy a kerti grillből egy szikra.

Egy jó minőségű felfújható vendégággyal már nem jössz zavarba soha, ha plusz alvóhely kell otthon vagy máshol.