A vászonkép, mint lakásdekoráció

A vászonképek az elmúlt évek nagy visszatérői a lakberendezési trendekben. Nemcsak amiatt népszerűek, mert a plakátokhoz képest tartósabbak, hanem amiatt is, hogy a rajtuk megjelenő motívumoknak túlzás nélkül csak a képzelet szabhat határt. Ezt nemcsak a sokféle választható témakör biztosítja, hanem az egyedileg készíttetett dizájnok szabadsága is. Gyere, tarts velünk és merülj el a vászonképek különleges világában.

Vászonkép, avagy a legsokszínűbb dekoráció otthonodba

A pandémia alatt és után újra megnövekedett az igény a természetes lakásdekorációkra. A bezártság érzetét nemcsak egy világjárvány alatt, de a korán sötétedő, hideg őszi-téli napokon is remekül tudja oldani egy rattan fotel, egy nagy, pihe-puha pléd, pár fonott kosárka vagy éppen egy flízre nyomtatott, keretre feszített vászonkép.

Az otthonosságról a tapintható textúrák mellett a megannyi csodás dizájn is gondoskodik, amelyek között korosztálytól és stílustól függetlenül könnyű megtalálni a személyiségünkhöz és az otthonunkhoz passzolót. Mivel a vászonképek nincsenek becsillanó üveglap mögé zárva, nemcsak hívogató közeget teremtenek, de minden szögből ugyanúgy is néznek ki.

A ByHome vászonképei között egy-, három-, négy-, és ötrészes alkotások is megtalálhatók. A sokféleség ezen felül a több száz választható dizájnban is jelentkezik: a legnépszerűbb állatos, virágos és zen témakörök mellett az egészen különleges street art, vintage és absztrakt tematika is helyet kapott a kínálatban. Ha pedig egy olyan vászonképre vágysz, amiből csak egy létezik a világon, egyedi fotóddal ezt is szívesen elkészítjük neked.

Melyik helyiségbe érdemes vászonképet választani?

A modern technológiáknak és a minták sokféleségének köszönhetően ma már bátran el lehet rugaszkodni a nappalitól, a hálószobától és az előszobától, ha a vászonkép felhelyezéséről van szó.

Egy jól kiválasztott vászonkép

- az irodában kreativitásra és produktívabb munkavégzésre ösztönöz,

- a fürdőszobában meghitt környezetet biztosít egy pihentető habfürdőhöz,

- a gyerekszobába állandó vidámságot csempész,

- a konyhában inspirál a főzésre és jó étvágyat biztosít,

- az előszobába belépve azonnal megmutatja az ott lakók egyéniségét.

Az egyedi vászonkép a legszemélyesebb ajándék

A webáruházaknak és az online vászonkép tervezőknek köszönhetően ma már ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy valami nagyon személyeset ajándékozz szeretteidnek. Legyen szó a karácsonyi vásárlói dömpingről vagy a nyári kánikuláról, amikor kedved sincs kilépni a hűvös lakásból, egy egyedi vászonkép szuper, otthonról is beszerezhető meglepetés.

Pár egyszerű tanács megfogadásával az egyedi vászonkép pont úgy fog kinézni, ahogy elképzelted:

1. A jó minőségű nyomat érdekében mindig használd a lehető legnagyobb felbontású képet.

2. Válassz éles, elmosódásmentes fotót.

3. Ellenőrizd a kép kontrasztosságát, hogy messziről is jól mutasson.

4. Ha csak kisebb méretű fényképed van, érdemes kisméretű vászonképet készíttetni belőle, hogy a végeredmény garantáltan jól mutasson.

Ha egyedi vászonképedet a ByHome lakberendezési webáruházból rendeled meg, sem kompromisszumokat, sem rizikót nem kell vállalnod. Amikor előkerül az ajándékdobozból a vászonkép, szeretted arcán garantált lesz a mosoly, hiszen a képfeltöltés után a gyártás egészen addig nem indul el, amíg jóvá nem hagytad a továbbított látványtervet. 

Mitől különlegesek a ByHome vászonképek?

A ByHome saját tervezőcsapatának köszönhetően a kínálatban megtalálható vászonképek jelentős része exkluzív, csak a ByHome-nál megtalálható dizájn, így ezekkel a képekkel garantáltan nem találkozol majd az orvosi rendelő várójában vagy a hotelszobában, ahol jól megérdemelt nyaralásodat töltöd.

A ByHome vászonképek

- egy olyan speciális flíz vászonra vannak nyomtatva, amely tökéletes színvisszaadást biztosít,

- környezetbarát anyagokkal, illatmentesen készülnek a webáruház saját műhelyében,

- hosszú éveken át stabil, mégis könnyű fali dekorációk,

- magas minőségű nyomtatása a kép méretétől függetlenül kiváló részletességet nyújt,

- UV védelemmel vannak ellátva, ezért bátran helyezheted őket lakásod naposabb részeire is,

- a széleken is nyomtatottak, így keret nélkül is esztétikus dekorációk. 

Akár ajándékba szánod, akár magadat szeretnéd meglepni egy gyönyörű vászonképpel, a legfontosabb, hogy megbízható forrást válassz a rendeléshez. A ByHome-mal egészen biztosan nem lősz majd mellé, hiszen a lakás leendő éke saját műhelyben, gyors, de alapos, többszöri ellenőrzéssel történő kidolgozással készül. Az elkészült terméket pedig buborékfóliában és vastag karton csomagolásban kapod kézhez.

Fontos, hogy szánj elég időt a böngészésre, hiszen egy jól kiválasztott vászonkép hosszú éveken át trendi eleme lehet kedvenc helyiségednek. Az pedig csak bónusz, ha a készülő alkotás egy szép családi emléknek vagy baráti összejövetelnek állít emléket. Jó nézelődést és jó tervezgetést!