Kőburkolatok az otthonodban: így tervezd meg lépésről-lépésre

A kőburkolatok sokszínű kül- és beltéri alkalmazást tesznek lehetővé. A modern megjelenésű építőanyag segítségével igazi harmónia teremthető a homlokzat és a belsőépítészeti elemek között. Cikkünkben bemutatjuk, melyek a kőburkolat legfontosabb előnyei és ismertetjük a telepítésének lépéseit.

Melyek a kőburkolatok legfontosabb előnyei?

A kőburkolat kirobbanó népszerűsége nem véletlen. Esztétikus megjelenése mellett, gazdaságos, könnyen megmunkálható és tartós is. A következőkben bemutatjuk a Slate Design által forgalmazott kőburkolat legfontosabb előnyeit.

Az ultravékony Slate Design kőburkolatok hajlíthatóak, így akár íves felületekre is rögzíthetők.

Kifinomult ragyogású, fényűző látványvilágú csillámpalát szeretnél? Vagy jobban tetszik a rusztikus felületű, drámai hatású agyagpala? Több mint 30 kőfelület érhető el a Slate Design termékkínálatában, így garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelő darabot.

A világ legvékonyabb kőburkolata, így ökológiai lábnyoma jelentősen alacsonyabb a konvencionális kőburkolatoknál.

A kül- és beltéri alkalmazáson túl, akár bútorkészítésben is használható. Forgácslapra hőpréssel laminálva vagy hidegen sajtolással bútor felületekre is rögzíthető.

A Slate Design által forgalmazott kőburkolatok 100%-ban természetes kőfelületek.

A Slate Design kőburkolatok minőségét igazolja, hogy a Nemzeti Műszaki Értékelés alapján az Építésügyi Minősítő Intézet által tanúsított építési termékek.

Ideje búcsút inteni a hangos és koszos felújításoknak! Az ultravékony kőburkolatok telepítése gyors, egyszerű és szinte teljesen koszmentes.

A növekvő építőanyag árak mellett fokozottan fontossá válik a megfelelő termékek kiválasztása. A Slate Design termékei remek ár-érték aránnyal kecsegtetnek!

Kőburkolat telepítése a lakásban lépésről-lépésre

Legyen szó kültéri falburkolat vagy homlokzati kőburkolat telepítéséről, a felújítási munkálatok elvégzéséhez érdemes szakember segítségét kérni. A lentiekben röviden összefoglaljuk a munkafolyamatok fontosabb állomásait:

1. Igényfelmérés

A kőburkolat telepítése minden esetben az igényfelméréssel kezdődik. Ebben a fázisban rögzítik a megrendelői igényeket. A feladatok meghatározása mellett kiválasztásra kerül a burkolat színe és anyaga is.

2. Tervezés

Ezt követően a felújítási feladatot végző szakember elkészíti a műszaki- és látványterveket a megrendelői igények alapján. Ebben a szakaszban további apró módosítások hajthatók végre ahhoz, hogy valóban tökéletesen kielégítse a megrendelői elvárásokat.

3. Anyagok beszerzése

A tervek véglegesítését követően jöhet az anyagok beszerzése. A színek kiválasztása nem egyszerű feladat. A Slate Design ebben szeretne segíteni. Weboldalukon választható termékminta 3 színben, amelyet mindössze 3000 forintért házhoz is szállítanak. A kőfelületek személyes megtekintése segíthet a tökéletes döntés meghozásában!

4. Telepítési folyamat

Az utolsó lépésként az építőmunkások elvégzik a szükséges előkészületeket és rögzítik a burkolatot a kijelölt felületekre. A kevesebb, mint 3,0 kg/m2-es súly, az átlagosan mindössze 2 mm-es vastagság, az 1220×610 mm-es táblaméret nagyságrendekkel megkönnyíti, felgyorsítja, költséghatékonyabbá teszi a kivitelezést más hagyományos, vastag ragasztott vagy konzolos kőburkolatok rögzítéséhez képest.

Slate Design: a világ legvékonyabb kőburkolatának hazai forgalmazója

A Slate Design Kft. 2013 óta hivatalos gyártó képviselete az ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatoknak. Számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kaptak kiemelt szerepet a cég innovatív termékei. Kellemetlen tapasztalataid vannak a lassú beszállítókkal? A Slate Design Kft. folyamatosan megújuló árukészletből akár 2-3 napos határidővel is tudja teljesíteni a megrendeléseket. 

A kőfurnér burkolatok beépítéséhez szakszerű segítséget nyújtó vállalat nem csupán komplett műszaki megoldásokat értékesít, de a hozzájuk szükséges segédanyagokat is biztosítja. A Slate Design Kft. termékei már számos országba eljutottak, mint például: Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria, Svájc, Írország, Egyesült Királyság és az USA.