Mitől különlegesek a márkás parfümök?

Egy személyre szabott illat képes a gondolatok, érzések megfogalmazására, az önazonosság kifejezésére, önbizalmat ad és kiemel a többi ember közül.

Ma már mind a férfiak, mind pedig a nők számára számos illat áll rendelkezésre a legkülönbözőbb brandek kínálatában. Ismerkedjünk most meg közelebbről az egyik legismertebb márka parfümjeivel!

Ékszer és parfüm egy üvegbe zárva

Abból csakis valami csodálatos dolog sülhet ki, ha a parfümök és az ékszerek világa összekapcsolódik. Ezt testesíti meg a BVLGARI márka, amely lenyűgözően fejezi ki a kortárs mediterrán ragyogást. A kifinomultság és a színek mesteri használata egyszerre valósul meg a márka termékeiben. 

A Rómából eredő márka illatai a DOUGLAS férfi parfüm választékában is megtalálhatóak. A parfümökben felfedezhetőek a legjelentősebb természeti kincsek a világ minden tájáról. A legkeresettebb parfümőrök ezeket a hatásokat felhasználva aztán utánozhatatlan és egyedi illatokat alkottak, ezek lettek a BVLGARI üvegeibe zárva. 

A BVLGARI története

Az olasz cég a 19. század végén alakult meg Sotirios Voulgaris ezüstműves által. Az első üzlet 1884-ben nyílt meg, majd nemzedékről nemzedékre öröklődött a tulajdonosi szerep. A nemzetközi piacra 1970-ben lépett be az első new york-i üzlet megnyitásával, amelyet aztán a párizsi, a genfi és a monte carlo-i követett. Népszerűsége pedig azóta is töretlen. 

A BVLGARI női és férfi illatokat is kínál, amelyek mind különlegesek és megismételhetetlenek. A márka neve egyet jelent a minőséggel és az egyediséggel. 

Női és férfi illatok 

A női illatok klasszikusak, mégis innovatívak és érzékiek. A virágos illatok (jázmin és mandula) mellett a bergamott, a narancsvirág és a pézsma illatai is megjelennek. A választék szinte végtelen, a nyári, bogyós gyümölcsös illatoktól kezdve egészen az édes, alkalomhoz illő parfümökig szinte minden felfedezhető a palettán.

A férfi illatok képesek közvetíteni a tenger erejét, hála a citrusfélék és a tengeri borostyán aromáinak. Emellett az intenzív, férfias, fás aromák és a virágos, borókás, hegyi levegőre emlékeztető illatok is helyet kaptak a választékban. 

Ékszerek parfümökkel harmonizálva

A BVLGARI márka az illatok mellett számos ékszert is piacra dobott. Akár parfümökről, akár pedig kiegészítőkről vagy órákról van szó, a termékek eleganciája megkérdőjelezhetetlen. A parfümöknek nemcsak az illata, de az üvege is figyelemreméltó, mindegyik egyedi tervezés eredménye. A márka olyannyira elkötelezte magát a szépség mellett, hogy saját művészeti díjjal is rendelkezik. 

A lágy, finom illatok mellett egészen vad, extravagáns illatok is elérhetőek a BVLGARI termékei között. Ha csak egy enyhe illatra vágysz, válassz egy Eau de Toilette-et, ha viszont szeretnél egészen napra illatfelhőbe burkolózni, tedd le a voksot egy hosszantartó hatással rendelkező Eau de Parfum mellett.