A válság nehezíti a menekülteket segítők munkáját

Ahogy nőnek az árak, nőnek a rezsiköltségek, úgy csökken az adományozási kedv. Sajnos egyre kevesebb adományt kapnak azon szervezetek, amelyek a rászorulókat támogatják, pedig ők nem lettek kevesebben.

Különösen a menekültek esetében nehezül a helyzet, mivel továbbra is nagy számban érkeznek hazánkba. A háború kitörésekor beindult tömeges összefogás mára elhalványult. Nem csoda, hisz annyi minden másra terelődik a figyelem - az árakkal, a rossz hírekkel együtt a bizonytalanság csak nő. 

Így a hősiesen helytálló karitatív szolgálatok és civilek munkája most egyre nehezebbé válik, minden támogatásnak nagyon örülnek!

Ezért a Szcientológia önkéntes lelkészek a háború kezdete óta töretlenül visznek adományokat a menekülteket ellátó szervezeteknek, miután megtudakolják tőlük, mire van szükségük. 

Így tettek most is. A friss gyümölcs, üdítők, insant leves, konzerv és egyéb tartósélelmiszer-adomány a jelenlegi helyzetben nagyon jól jön, hisz számos helyen a raktárak kifogytak, a menekültek viszont továbbra is érkeznek.

Még ha a háborúnak mi magunk nem is tudunk véget vetni, de a hazánkba érkező áldozatoknak annál inkább tudunk segíteni. Összefogással sokkal erősebbek vagyunk.