Új ismeretterjesztő és kulturális online magazinok indultak

Új ismeretterjesztő, valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.

A teaser.hu oldalon programajánlókat, kulturális híreket, filmajánlókat olvashatnak a weboldalra látogatók, A nap verse rovat segítségével pedig megismerhetik, valamint feleleveníthetik a hazai és világirodalom legnagyobb klasszikusait. 

A rovatban elsőként olyan remekművek kerültek publikálásra, mint Ady Endre A magyar Ugaron, valamint Arany János A walesi bárdok című verse, a továbbiakban természetesen a hazai irodalom további meghatározó alakjainak művei is sorra kerülnek. 

A magazin szerkesztői a gasztronómia szerelmeseiről sem feledkeznek meg, és igyekeznek hírt adni a különféle gasztronómia programokról, új éttermek, kávézók megnyitóiról, valamint a gasztronómiai versenyekről, hazai sikerekről is.

A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, a természettudományok, technológiai újdonságok, biológiai érdekességek iránt érdeklődők számára kínál érdekes olvasnivalókat. Az oldalon tudományos hírek és programajánlók is helyet kapnak. A csillagászat, űrkutatás, valamint a régészet iránt érdeklődők szintén megtalálhatják itt a kedvükre való tartalmakat.

A szerkesztők különösen nagy hangsúlyt fektetnek a hazai élővilág bemutatására is, cikkeikből megismerhetjük például a Magyarországon élő legszínesebb madarakat, a magyarországi nemzeti parkok állat és növényvilágát, de természetesen a távolibb vidékek természeti értékeiről sem feledkeznek el.

Részletesen bemutatásra kerülnek az érdekesebb külföldön élő állatfajok, mint amilyen például a kék szajkó, emellett, olyan izgalmas természettudományos szenzációkról olvashatunk, mint az extrém körülményeket is túlélő medveállatka.

A zöld rovatban, olyan napjainkban aktuális témákkal foglalkoznak, mint az időjárási szélsőségek, a környezet- és természetvédelem, a fenntarthatóság valamint a hulladékgazdálkodás. 

Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálnunk az előbbi online magazinokhoz. Ha igen, látogass el a teaser.hu és a thinker.hu weboldalakra, vagy kövesd őket a Hirstart.hu illetve a Google Hírek felületén.