A tisztaság félegészség vagy inkább félsiker!

Amikor egy vendég betéved a szoláriumstúdióba, számos elvárással érkezik és minden esetben az összhatás alapján fog véleményt alkotni. Azonban a higiénia az talán, ami sokat nyom a latban. Senki nem venne szívesen igénybe olyan helyen szolgáltatást, ahol nem biztonságos a környezet.

A felületek fertőtlenítése mellett viszont a légtér tisztítására, kezelésére szintén gondolnunk kell, mivel ennek óriási jelentősége van. A következő pár sorban most megtudhatod, ez hogyan oldható meg. 

Mi alapján dönt a vendég?

A szoláriumozás piacán óriási a verseny, ami nem is csoda, hiszen a hűvösebb évszakok alatt a vendégek nem szívesen veszítik el a nyári napozások alatt megszerzett csodás árnyalatokat. A rendszeres szoláriumozás sokak életében teljesen természetes, és mindent meg is tesznek azért, hogy megtalálják a számukra tökéletes stúdiót. A Hollandimpex KFT szoláriumgépeiről olvashatsz bővebben, s ez némi útmutatással szolgálhat a döntéshozatal során. 

De mitől leszünk biztosak a választásunkban? Nos, ezt sok dolog együttes hatása váltja ki belőlünk. Azon stúdió mellett voksolunk, amelyiknek tetszik a kínálata, az általa felkínált csövek, gépek, berendezések minősége, és persze a személyzet tájékozottsága sem utolsó a sorban. 

Na és mi az, ami mellett senki nem megy el szó nélkül? A higiénia! Ha erre nem figyelünk, akkor már csatát is vesztettünk a versenytársakkal szemben.

A szalonok megfelelő higiéniájának biztosítása

Azt mondják, a tisztaság félegészség, de úgy is fogalmazhatunk, hogy félsiker. Enélkül kizárt, hogy elnyernénk a vendégek szívét, és persze a pozitív benyomásnak is lőttek. 

Mondanunk sem kell, hogy a rendszeres takarításra mindig időt kell szánni, s emellett minden vendég után fertőtleníteni is ajánlott. Sőt, az ügyfelek kifejezetten örülnek neki, ha számukra is kihelyezünk fertőtlenítő eszközöket. 

Az ilyen épületekben a légtér kezelése egyaránt fontos. A légtisztítás napjainkban sokkal nagyobb szerepet kap, mint bármi más, és szerencsére akadnak olyan készülékek, amelyek ebben támogatnak minket.

Az UV-C lámpák és a légtisztítás

Hallottál-e már az UV-C lámpákkal dolgozó, zárt rendszerű légtisztító készülékekről? Ezek egy szalonban is képesek megállni a helyüket. Az UV-C fény a levegő csírátlanítását látja el, s ezáltal a vírusok, a baktériumok és a gombák is megsemmisülnek. 

Ezt a módszert az egészségügyben szintén alkalmazzák, márpedig tudjuk, hogy ott magas fokú sterilitásra van szükség. Bizonyos légtisztítókban továbbá speciális szűrőket ugyancsak elhelyeznek, ami megkönnyíti az allergiás vendégek életét. 

A szoláriumozás egy kissé intim szolgáltatás, hiszen az ügyfelek ilyenkor érintkeznek a különféle felületekkel, ezért lényeges odafigyelnünk a megfelelő higiéniai szint kialakítására, s ebbe a légtisztítás is beletartozik!