A Fidesz meg sem jelent a Parlamentben

A fokozódó megélhetési válság miatt a Momentum kezdeményezésére rendkívüli parlamenti ülést tartottak a mai napon.

A Momentum közleménye:

Az ülésre az ellenzéki pártok több javaslatot beterjesztettek, a Momentum a katatörvény hatályba nem lépését, illetve a már hatályba lépett rendelkezéseinek hatályon kívül helyezését javasolta, a többi ellenzéki párt pedig többek között a rezsiemelés megszüntetéséről, a lakóépületek szigeteléséről, az élelmiszerválság leküzdéséről, a klímabérlet bevezetéséről, valamint az egyes termékek áfamenetességéről szóló javaslatokat terjesztett elő. 

A kormánypárti képviselők azonban ezt a témakört annyira nem tartották fontosnak, hogy meg sem jelentek az ülésen, ezzel határozatképtelenné téve azt. Már napokkal ezelőtt jöttek a szokásos propagandagyár által készített panel kifogások arra vonatkozólag, miért nem lesznek jelen ezen az ülésen, de azzal, hogy valóban nem jelentek meg és még csak hajlandóak sem voltak tárgyalni a magyarokat sújtó megélhetési válságról, véglegesen bizonyították, hogy tesznek a magyarok boldogulására. 

Amit a Fidesz művel, az egyértelműen nem kormányzás, maximum káoszkormányzás. Hazudnak éjjel, nappal, kampány előtt és után, és miközben az emberek azt számolják hetek óta, hogy hogyan fognak télen egyszerre fűteni és bevásárolni, őket csak a luxusnyaralásuk érdekli.