Szaunák, jakuzzik a lakásban: wellnesszezzünk otthon!

Ma már egyáltalán nem ritka, ha valaki az otthonában akarja átélni a wellnessélményeket! Szaunák, jakuzzik elérhető áron kaphatók, és segítségükkel a saját lakásunkban pihenhetjük ki a fáradalmakat. Mutatjuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a felfrissüléshez!

Jakuzzi - a pezsgőfürdőzés kikapcsol

Az egyik legjobb választás felfrissüléshez a jakuzzi, mely iránt nemcsak nyáron nő meg a kereslet. A pezsgőfürdő ellazít, megnyugtat, jó közérzetet biztosít, nem véletlenül ez az egyik legkelendőbb kellék a Homelux webáruház wellness&spa termékei közül. A bolt honlapján többféle típus közül is lehet választani, vannak kültéri és beltéri modellek is. Ami fontos: itt beüzemelés is kérhető, és jakuzzihoz való kiegészítőket is árusítanak.

A kerti partikhoz, baráti bulikhoz is jó választás egy jakuzzi, de meghitt beszélgetések helyszíne is lehet. A Homeluxnál két-, négy- vagy többszemélyes kivitelben is kaphatók, attól függően, kik szeretnék használni.

A jakuzzi felrázza a fáradt testet, feszessé varázsolja a bőrt: tagadhatatlan jótékony hatásokkal rendelkezik. Lehet választani színterápiás, aromaterápiás jakuzzit is, a beépített hangszóró ma már alapkövetelmény. Így egy kellemes estét tölthetünk el pezsgőfürdőzéssel, zenehallgatással egy stresszes nap után.

Finn szauna - forró wellnessélmény

A kikapcsolódás, stresszlevezetés másik kitűnő módja a szaunázás. A legtöbben a finn szaunát ismerik, ennek jótékony hatásairól mindenki hallott már. A finn szaunában a magas páratartalomnak köszönhetően gyorsan leizzadunk, ezáltal méreganyagok távoznak a szervezetünkből.

A finn szauna kedvezően hat a vérkeringésre, rendszeres használatával az immunrendszerünk erősebbé válik. A nők azért kedvelik annyira, mert megszépíti a bőrt. Sokan pedig azért szaunáznak, mert fogyni szeretnének: a felgyorsult anyagcserének köszönhetően ez is elérhető.

Gondoljunk csak bele, ki sem kell mozdulnunk otthonról, és mégis mennyi kellemes élménnyel gazdagodhatunk, ha elhelyezünk a lakásban egy szaunát! Ezek a termékek szintén beszerezhetők a Homeluxnál jó ár-érték arányban, ráadásul a házhoz szállításuk ingyenes.

Infraszauna - Le a stresszel!

Az infraszauna a szaunák másik fajtája, ez is egyre ismertebbé válik. Azok számára javasolt elsősorban a használata, akik szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, magas a vérnyomásuk. Ők nehezen viselik a tömény gőzt a finn szaunában, nem is tartózkodhatnak bent sokáig.

Azonban az infraszauna nekik is megoldást jelenthet: sok probléma megoldható ezzel a wellnesstermékkel is! 

Jó hatásai: testi-lelki relaxációhoz kiváló, csökkenti a fáradékonyságot, oldja a görcsös izmokat, a feszült idegeket. Kalóriaégetéshez ez is nagyon hasznos! Az infraszaunákban fényterápiás égők is találhatóak, ezek tovább fokozzák a kabinok egészségre gyakorolt hatásait. Elegendő eltölteni itt napi 20 percet csupán, hogy jobb kedvünk legyen, energikusabbá váljunk!