Itt a nyár! Felkészült a ruhatárad a szezonra?

Előfordult már veled, hogy mikor szezonváltáskor előpakoltad az aktuális ruháidat, csalódottan vetted tudomásul, hogy kissé divatjamúltak, elhasználódtak, nincs is annyi, amennyire szükséged lenne? Ez szinte mindenkivel rendszeresen megtörténik, ezért szokták az emberek ezekben az időszakokban kicsit feltölteni a gardróbjukat. Most elérkezett a nyári szezon, ezért érdemes ellenőrizned, hogy hogy állsz pólók, illetve rövidnadrágok terén!

A póló fogyóeszköz – kivéve a minőségi!

Sokan úgy vélik, hogy a póló fogyóeszköz, és bizonyára neked is volt már olyan tapasztalatod, hogy megvettél egy pólót, néhány alkalommal viselted, aztán kissé kinyúlt, bolyhosodott, esetleg kiszakadt, vagy éppen a minta kopott le róla. Minőségi férfi pólók esetében azonban ez nem feltétlenül kell, hogy így legyen. Ha odafigyelsz, hogy milyen pólókat vásárolsz, a kedvenc darabjaid több szezonon át is ki szolgálhatnak.

A pólók természetesen alapvető részei a ruhatáradnak, és nemcsak azért veszel belőlük újat, mert a régi elhasználódott, hanem azért is, mert követed a divatot, vagy mert láttál olyat, ami megtetszett. Mivel mindennapos viseletnek számít, pólóból sosem lehet elég! Még a szezon elején vagyunk, ezért van lehetőséged beszerezni néhány új darabot, hogy igazán trendinek érezhesd magad az idei nyáron is!

Mikor viselhetsz rövidnadrágot?

A nyárnak kötelező elemei a rövidnadrágok, azonban nem árt vele tisztában lenni, hogy nem mindenhol célszerű őket viselni. Informális keretek között természetesen bárhová bármilyen rövidnadrágot föl lehet venni, ez csak ízlés kérdése. Amennyiben azonban a munkahely megkövetel egy bizonyos szintű üzleties megjelenést, már nem tanácsos rövidnadrágban menni, még a legnagyobb melegben sem!

A rövidnadrágokat tehát hagyd meg a magánjellegű programjaidra. Ettől függetlenül nyilvánvalóan szükség van rájuk a nyári szezonra. Amennyiben szeretnél néhány igényes férfi rövidnadrágot, még most érdemes körülnézni, ugyanis a szezon elején mindig nagyon bőséges a kínálat. Frissítsd fel a gardróbodat, találd meg a legjobb, és a hozzád legjobban passzoló pólókat is rövidnadrágok!

Fotó: LightField Studios / Shutterstock.com