Női öltözködési ötletek a tavaszi-nyári szezonra

Néhány szezon óta a tornacipők meghódították az utcákat és a kifutókat, és egyre gyakoribbá válik a női ruhákkal való párosításuk. A tornacipőket azonban nem könnyű kombinálni a lányos öltözékekkel.

Néhány szezon óta a tornacipők meghódították az utcákat és a kifutókat, és egyre gyakoribbá válik a női ruhákkal való párosításuk. A tornacipőket azonban nem könnyű kombinálni a lányos öltözékekkel. Talán a kedvenc ruhádat szeretted volna kényelmes cipővel viselni, de a tornacipő vaskos kialakítása megállított, mert nem illett az egész öltözék nőies stílusához. 

Ebben az A teniszcipők kényelmesek, mindig divatosak, és különböző módon kombinálhatóak ruhákkal vagy szoknyákkal. A melegebb évszakokban remekül helyettesíthetik a szandálokat és a flip-flopokat, és nagyon könnyűek és kényelmesek.

A tökéletes nyári kombináció: ruha és tornacipő

Úgy tűnik, ez az elegáns kombináció idén is divatos marad. A bolyhos ruhák és ezek a tornacipők remek alkalmi megjelenést biztosítanak a forró, de a hűvösebb napokon is. Akkor is élvezheted a nőies öltözéket, ha a tornacipőt választod a magas sarkú vagy szandál helyett. Egy univerzális öltözék létrehozásához választhatsz egy diszkrét mintás midi ruhát és fekete teniszcipőt ugyanebből a vonalból.

Ha fehér tornacipőt szeretnél viselni, akkor egy virágmintás ruhával kombinálva nőies megjelenést kölcsönözhetsz öltözékednek.

Ha a nőies stílus nem jellemző rád, bármikor választhatsz egy fehér farmert és egy színes felsőt, valamint egy pár fekete női teniszcipőt.

Sportruhácskák, az idei szezon sztárja

A kapucnis vagy nem kapucnis, sportos ruhácskák ideálisak azokra a napokra, amikor teljesen el akarod felejteni a magas sarkút, és a kedvenc teniszcipődet viselnéd. Mivel könnyen párosítható tornacipővel, ez a fajta ruha kényelmes és sokoldalú. Ráadásul nem is igényel sok kiegészítőt.

A sportos ruhácska sosem megy ki a divatból, pontosan azért, mert mindig rendelkezésre álló opció. Nagyszerű választás alkalmi nappali ruhákhoz, valamint edzőterembe, parkba vagy baráti társaságba.

Egy ilyen egyenes szabású ruha a megfelelő könnyű lábbelivel együtt nagyon inspiráló választás a tavaszi-nyári szezonban. Ha alkalmi megjelenésre vágysz, válassz egy szürke ruhát, és kombináld egy pár pasztellszínű teniszcipővel.

A klasszikus fekete ruha

Amennyire sokoldalú a fekete, még az kellene, hogy egy igazi “little black dress”-t ne lehetne egy pár teniszcipővel párosítani. Ez a fajta tornacipő gyökeresen megváltoztatja egy öltözék stílusát. Ha például sportosabb, a gördeszkás kultúra által inspirált ruhát szeretnél, választhatsz egy egyszerű szabású ruhát és egy slip-on piros női teniszcipőt.

Tedd félre a tabukat és válaszd a "tiltott" kombinációt

Nem lehetetlen az elegáns és az alkalmi öltözködés összeillesztése. Valószínűleg nem egyszer elgondolkodtál már azon, hogy a tornacipőt lehet-e hivatalos alkalmakra is viselni. A válasz igen: még egy menyasszony is viselhet fehér tornacipőt a hibátlan menyasszonyi ruhájához. Egy elegáns szerkesztésű, alkalmi öltözékötlet lehet egy hosszú, fekete ruha és egy univerzális, egyszínű teniszcipő párosítása.

Mi több, a hosszú ruha teniszcipővel is sikeres boho öltözéket alkot. Egy tengerészkék ruhával, egy pár bokáig érő fehér teniszcipővel és egy fehér farmerdzsekivel friss, tavaszias outfitet kaphatsz.

Sportcipő és ruhácska biztosítja a mindennapi kényelmet

Azt már tisztáztuk, hogy a tornacipő vagy az alacsony talpú teniszcipő szinte bármilyen ruhadarabbal viselhető. Vannak apró trükkök, amelyekkel ez a kombináció nagyon könnyen megvalósítható. Például a lábszár vonalát hosszúra kell húzni - ezt úgy érheted el, hogy olyan ruhákat viselsz, amelyek kivágása a térddel egy szintben vagy a térd fölött van. 

Másodszor, a balettcipőhöz zoknit is választhat, mivel ezek diszkrétek, és az outfitet "természetesebbé" teszik. Egy másik trükk, amit érdemes szem előtt tartani egy ilyen öltözék összeállításakor, az a slip-on teniszcipők kiválasztása, amelyek könnyen párosíthatók alkalmi ruhákkal vagy színes szoknyákkal.