Elfogták a betörőt

Kecskeméten betörőt, Kiskunfélegyházán és Kiskunhalason jogosítvánnyal nem rendelkező sofőröket fogtak el az elmúlt 24 órában a rendőrök.

Tegnap a nyomozók és járőrök 9 személyt fogtak el és további 9 előállításról intézkedtek. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egyenruhásai gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából 10 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 18 éves helyi lakost. A férfi Kiskunfélegyháza belterületén úgy vezetett egy autót, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

A kecskeméti rendőrök lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – elfogatóparancs alapján – 14 óra 55 perckor őrizetbe vették R. Márkot. A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint 2021. november 12-én az Alsószéktó tanya egyik udvarában található tároló ajtaját berúgta, és onnan egy ruhaszárítót lopott el. A férfi további lopással is gyanúsítható. A kecskeméti nyomozók kezdeményezik letartóztatását.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves helybélit. A férfi Kiskunhalas belterületén az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu