Top focisták, akik teljesen elveszítettek az értéküket 2021-ben

Még a legnagyobb klasszisokkal is előfordul, hogy jön egy rossz időszak a pályafutásukban és egyszerűen semmi nem jön össze nekik. Innen azonban nagyon nehéz visszajönni és általában nem is szokott sikerülni.

Eden Hazard

Hiába gondolta a Real Madrid, hogy Hazard lesz az a klasszis, aki valamelyest pótolni tudja majd a klubot elhagyó Cristiano Ronaldo, ez a projekt hatalmas csődöt mondott és jelenleg a kispadot koptatja csak a belga labdarúgó. Pedig a Real jó mélyen a zsebébe nyúlt, amikor szerződtette a játékost, hiszen 115 milliót fizettek ki Hazardért a Chelsea-nek. 

A pénzükért viszont nagyjából semmit nem kaptak vissza a belga labdarúgótól, az utóbbi két évben alig több mint 50 meccsen lépett csak pályára. Hazard értéke a londoni klubnál 150 millió volt, jelenleg viszont már csak 25 milliót ér a piacon a 20Bet szerint.

Philippe Coutinho

Lassan négy éve lesz, hogy a Barcelona 2018 januárjában 135 millió euróért szerződtette Coutinhót a Liverpooltól és ezzel minden idők második legdrágább labdarúgójává tette a brazilt. Az azóta eltelt évek azonban hiába játszott top formában Jürgen Klopp irányítása alatt, a Katalánokhoz ebből semmit nem vitt magával. 

A Barcelonában Neymart kellett volna pótolnia, de a közel sem találta annyira meg az összhangoz Messivel és Suárezzel, mint a honfitársa. Nem véletlen, hogy gyorsan meg is akartak szabadulni a játékostól Barcelonában. A játékost ezután kölcsönadták a Bayer München csapatának, ahol minden megnyerte, de inkább csap epizódszereplőnek számított. Ezután visszatért a Barcelonához, ahol alig lép pályára, így a korábbi 150 millió eurós értéke 20 millióra csökkent.

A két legnagyobb sztár mellett meg felsorolunk pár nevet akik szintén a legértékesebb játékosok között voltak számon tartva, azonban innen jött a mélyrepülés. Kepát 2018-ban 80 millió euróért igazolta le a Chelsea, amivel a világ legdrágább kapusa lett, azonban a teljesítménye közel sem ért ennyit. A stabil kezdő pozícióját gyorsan elveszítette és manapság már csak a londoni klub kispadján találkozhatunk vele az értéke pedig 60 millióról 13 millióra csökkent.

Mesut Özil egy nagyon fényes karriert tudhatott magának sokáig, azonban manapság erre már nem sokan emlékeznek. A játékos a világ egyik legjobb irányítójából csúszott le odáig, hogy senkinek nem kellett már és végül Törökországban kötött ki.