Mi az a masszázsfotel, és hogyan működik?

Ellazulás masszőr segítsége nélkül, amihez nem is kell elhagynunk az otthonunkat? Igen, létezik ilyen! Korszerű bútorok segítenek benne. A masszázsfotelek  áramforrással működő készülékek, amelyek speciális masszázskarokat és masszázspárnákat vezérelnek. Lényeges, hogy a készülék működését aktuális szükségleteinknek megfelelően állíthatjuk be.

A masszázsfotelek egyre népszerűbbek az egész világon, így Magyarországon is. Mit érdemes tudni róluk? Milyen előnyökkel jár a rendszeres használatuk? Hamarosan kiderül!

A masszázsfotelek legfontosabb előnyei

Tudjuk már, hogyan működik a masszázsfotel. Marad a kérdés, hogy mikor, milyen esetben érdemes használni. A készülék ugyanis nagyon sok helyzetben a segítségünkre lehet. Serkenti a vérkeringést, lazítja az izomfeszültséget és az ízületi merevséget. Nem elhanyagolható előnye, hogy a masszázs kellemes érzés, amelynek során endorfinok szabadulnak fel a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy a masszázsfotel használata rövid időn belül javítja a hangulatunkat.

Milyen gyakorisággal használhatjuk a masszázsfotelt?

A válasz attól függ, milyen tünetekkel, fájdalmakkal küzdünk, és milyen gyakran érezzük, hogy a testünk valamelyik pontján lazítanunk kell az izomfeszültséget. Bátran használhatjuk akár napi rendszerességgel, például munka után, vagy valamilyen  nehéz helyzet előtt, amikor feszültnek érezzük magunkat. Napszaktól függetlenül, bármikor masszírozhatunk. A korszerű masszázsfotelek halkan, szinte zajtalanul működnek, vagyis akár késő este is bekapcsolhatjuk őket, ha épp erre van szükségünk. 

A fentiekből is látszik, hogy a testet ellazító masszázsfotelek rendkívül praktikus készülékek, melyekbe igazán érdemes befektetnünk. Használatuk jótékony hatással van az egészségre, és  csökkenti a stressz-szintet, amely sajnos egyre gyakrabban vált ki egészségügyi problémákat.

Gerincmasszázs szék - funkcionális és elegáns

A hátmasszírozó szék speciális masszázsfejei bármely kívánt pontot masszíroznak, miközben testközelben dolgoznak. A szék beállításai szabadon konfigurálhatók az egyéni igényeknek megfelelően. Ez magában foglalja a masszázs intenzitásának vagy a fűtési beállításoknak a beállítását. Az üléseink Bluetooth-kapcsolattal és Memory funkcióval is rendelkeznek, hogy emlékezzenek kedvenc beállításaira. 

A masszázsfotelek kárpitozása úgynevezett ökobőrből készül, amely könnyen tisztítható. Minden nálunk vásárolt masszázsfotelre két év vagy akár több év garanciát adunk (a választott opciótól függően). A Casada fotelek gyengéd, pihentető, de nagyon hatékony masszázsprogrammal rendelkeznek, amely minden feszültséget és izomgörcsöt megszüntet. Ez biztosítja a mély relaxációt, ami csökkenti a nap folyamán felhalmozódott magas szintű stresszt. A választott modelltől függően a rehabilitációs székek gyengéd vagy nagyon intenzív masszázsra alkalmasak.