Ki lesz Magyarország szépe?

Idén végre megvalósul, amit tavaly megálmodtak a szervezők. A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője támogatásával rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában, december 4-én.

A látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus-, és baktériummentes környezetet az Isanity térsterilizátorral biztosítják az est folyamán. Hazánk legrégebbi szépségversenyén 27 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában. A közönség szavazatai mellett a szakemberekből és támogatókból álló zsűri döntését követően kiderül, hogy kinek a fejére kerül a királynői- és kishercegnői korona. 

A több, mint háromórás gála műsor keretében 4 alkalommal vonulnak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segíti a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket.  A Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményei mellett a Szogi Fashion ruhái és a Chrisand Fur bundái teszik még látványosabbá a gálaestet. 

A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talál a döntőn, hiszen a megválasztják a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de ezen az esten választhatja ki a Barabás Téglakő Kft., a Naturliget és a La Burrata Mozzarella Kft. is a jövő évi háziasszonyait.

További meglepetés, hogy a Gödöllői Királyi Kastély Koronázási termében ezen a napon kiállítás nyílik Sissi Királyné eredeti korhű koronázási ékszereivel és rekonstruált koronázási ruhájával, ahol a magyar korona másolatát, a kastély teljes tárlatával együtt -rendkívüli kedvezménnyel - nézhetik meg a szépségverseny gálaműsorának nézői. 

Az est folyamán a döntő résztevőinek felvonulásai mellett rendhagyó átfogó, történelmi időutazáson repíti végig a közönséget a Zenével Írt Történelem csapata a zenés táncos rockzenei összeállításával az ősmagyar kortól napjainkig. Fellép még Kézér Gabriella balett tánccsoportja, a Kézér Balléé, akik Edit Piaf életének részleteit viszik színpadra, Mezei Diána dalait követően pedig három gyönyörű énekesnő, a Glória Singers zenei formáció színesíti a gálaműsort a hölgyek kastélyaként emlegetett Gödöllői Királyi Kastélyban.

A szervezők különösen ügyelnek a biztonsági szabályok és előírások betartására. Jegyek csak a jegy.hu-n kaphatók korlátozott számban.