Milyen színű öltönyt vegyek?

Valljuk be, a magyarok többsége ritkán hord öltönyt. Természetesen vannak olyan munkakörök, amik napi szinten megkövetelik az ennyire elegáns viseletet, ám a hétköznapi ember csak egy fontosabb alkalmakor keresi meg a szekrényében az öltönyét.

Már termesztésen csak akkor, ha van neki! Még annak ellenére is, hogy ritkábban kell valakinek ilyen ruhát hordania, egy igazi férfi ruhatárjából nem hiányzhat legalább egy öltöny! A legtöbb esetben, amikor öltönyt keres magának az erősebbik nem, a fekete színt szokták leginkább preferálni, ám érdemes egyéb színekben is gondolkodni a vásárlás előtt, hiszen nem minden eseményen mutat olyan jól ez a sötét szín!

Jogosan merül fel egy férfiban az a kérdés, hogy milyen színű öltönyt vegyen. A férfi öltönyöknél természetesen a szín az egyik legmeghatározóbb tényező. Nappali viseletnek egy munkahelyre vagy egy elegánsabb rendezvényre például remek választás lehet a szürke és a sötétkék szín is egy öltöny esetében, ám a melegebb évszakokokban még egy kimondottan világos színt is simán fel lehet venni. 

A fekete öltönnyel sem lehet persze mellényúlni, ám mivel ehhez a színhez minden más szín jól passzol, így célszerű élénkebb árnyalatú inget és nyakkendőt választani annak érdekében, ne higgyék azt, hogy temetésre készülünk. Arra azonban figyelni kell még az öltöny vásárlása során, hogy ne csak szín alapján döntsünk, de mindig nézzük meg az anyagát és a fazonját is. 

Hiába találjuk meg a tökéletes színű, anyagú és fazonú darabot, hiszen, ha nem jól kombináljuk a cipővel és az egyéb kiegészítőkkel, nem lesz tökéletes az összkép. A szín mellett az is lényeges, hogy az öltöny mérete a megfelelő legyen. Ez azt jelenti, hogy az adott darab ne legyen se túl szűk, se túl bő, valamint se túl rövid, és se túl hosszú sem. Nem is olyan egyszerű rábukanni egy öltönyből a tökéletes darabot, ugye? 

A fenti linken található oldal azonban a segítségére lesz! Itt majd nem csak a legdivatosabb férfi elegáns ruhákból lehet válogatni, de jó néhány olyan hasznos tanácsot is olvasni lehet a blog részlegükön, amik megkönnyítik a választást!

Az Elite Fashion azokra a férfiakra is gondolt, akik szívesebben intézik személyesen a vásárlást, hiszen 3 üzletüket is fel lehet már keresni Budapesten. Azok viszont, akik inkább otthonról, az ágyukban fekve shoppingolnának, és még tudják a méretüket is, egész biztos sokszor felfogják keresni az elitedivat.hu oldalt! Az itt olvasható vélemények, amiket a korábbi vásárlók írtak, mindenkit megfognak győzni arról, hogy ha öltöny vásárlásról van szó, akkor ez a bolt lesz a legjobb választás!