Távfelügyelet árak, avagy teljeskörű védelem reális díjért cserébe

Kihez forduljunk a távfelügyelet árak témakörében, ha a személy- és vagyonvédelem e kétségtelenül hatékony megoldásával szeretnénk élni? Milyen lehetőségeink vannak, ha a távfelügyeleti szolgáltatás mellett szeretnénk letenni a voksunkat?

Ilyen és ehhez hasonlóan releváns kérdésekre keresik a választ azok, akik nem szeretnék elbagatellizálni ezt a fontos témát. Ugyanis a biztosítócégek statisztikai adatai rámutattak arra, hogy azok az ingatlanok, illetve területek, ahol távfelügyelet is üzemel, fokozott védelmük miatt kevesebb eséllyel szenvednek el erőszakos behatolásra tett kísérletet. 

Távfelügyelet árak, avagy mit kapunk pontosan a pénzünkért? 

0-24 órás védelem, szükség szerint kivonuló járőrszolgálat, értesítés, okostelefonnal való távoli elérés lehetősége? Nos, e tagadhatatlanul vonzó kvalitásokkal rendelkező szolgáltatás, bármennyire is úgy tűnik, nem kizárólag a kiváltságosok privilégiuma. Egyre szélesebb körben terjed a távfelügyelet kiépítése ugyanis a magánszemélyek körében is. 

A költséghatékony havi díjaknak köszönhetően szerencsére már nem számít luxusnak, illetve elérhetetlen kívánságnak a családunk és az ingatlanunk teljes körű védelme. Legyünk bárhol is a világon, a töretlen népszerűségnek és kifogástalan hírnévnek örvendő Alarmdirect mögött álló profi szakemberek távfelügyeleti szolgáltatása előre borítékolja a maximális elégedettségünket.

Távfelügyelet árak – más összeg vonatkozik a cégekre és a magánszemélyekre

Ha a távfelügyelet árak kerülnek terítékre, fontos tudni, hogy a cégek esetében a megfigyelés alá vetett terület paraméterei a mérvadók. A 80 nm alatti területtel rendelkező objektumokra havidíjként 5050 FT +ÁFA, a 80 nm felettiekre a 6500 FT + ÁFA vonatkozik. Hogyan alakul a családi házak és a lakások távfelügyeleti díja? Nos, az előbbiek havi szinten 4000 FT + ÁFA, az utóbbiak pedig 3000 FT + ÁFA összeggel kell, hogy számoljanak. 

Az olyan extra kiegészítések, mint az eseménylista küldés, az SMS, illetve a kivonuló járőrszolgálat, bár hoznak magukkal némi plusz költséget, ám e hosszútávú befektetés pontosan azzal ajándékoz meg bennünket, ami valójában megfizethetetlen: a teljes körű biztonság érzetével.