Legjobb választás: a LED mennyezeti lámpa

Mindannyian szeretnénk otthonosan érezni magunkat a saját lakásunkban. A lakásdekoráció remek kifejezőeszköze a személyiségünknek. Az apró kiegészítőktől kezdve a falak színén át a mennyezeti lámpa stílusáig számtalan lehetőségünk van a hozzánk legközelebb álló arculat kialakítására.

Költséghatékony megoldás

Ma már alapvető, hogy figyelembe vegyük a környezetvédelmi szempontokat is a lakásdekoráció kiválasztása során. Előtérbe kerültek a természetes anyagok felhasználásával készült termékek, és az elektromos berendezések terén is szem előtt kell tartanunk az energiatakarékosságot.

A mennyezeti lámpák esetében célszerű olyan megoldást választanunk, amely LED technológiával működik. A LED lámpák nem csak nagyobb fényt képesek kibocsátani a hagyományos izzókhoz képest, de az energiafelhasználásuk is kevesebb. Bár a LED ára kicsit magasabb a hagyományos izzókénál, befektetésként kell rá tekintenünk a vásárlás pillanatában, ami az élettartama során megtérül a kedvező energiafelhasználás miatt. 

Ezért válassz LED mennyezeti lámpát

A LED lámpáknak számos előnye van. Vannak olyan modellek, amelyekhez távirányító társul. Ennek a segítségével változtatható a fényerősség, vagyis lehetőségünk van a hangulatfénytől egészen az erősen koncentrált fényig állítani a fényerőt. A romantikus estékhez elegendő egy lágy, nem zavaró háttérfényt választani, míg a tanuláshoz, olvasáshoz jobb, ha erősebb fénnyel árasztjuk el a helyiséget.

A színhőmérséklet megválasztásával tovább optimalizálhatjuk a hely hangulatát. Ez terjedhet a hideg fehértől egészen a meleg fehérig. Egyéni érzékenységtől is függ, hogy mikor, melyik fényt érdemes használni, de általánosságban elmondható, hogy a koncentrációt igénylő tevékenységek során érdemesebb fehér fénnyel körbevenni magunkat. Baráti, családi programoknál kellemes légkört teremt egy jól megválasztott erősségű meleg fény.

A távirányítóval rendelkező, állítható világítóeszközök széles termékpalettája elérhető a Decorstar-Dekoráció És Világítás mennyezeti lámpa kínálatában. 

Stílushoz igazítva

A LED mennyezeti lámpák különleges kialakításának köszönhetően biztosan megtaláljuk azt a darabot, amely a legjobban illik a lakásunk stílusjegyeihez. A modern enteriőrbe illő kialakítások jól mutatnak az új építésű lakásokban, míg a minimalista stílust képviselő darabok szinte bárhol megállják a helyüket. A klasszikus vonalat képviselők számára érdemes egy figyelemfelkeltő, de hagyományos elemekkel díszített darab mellett dönteni. Bármilyen lakásunk is legyen, mindig érdemes figyelembe venni a meglévő dizájnt, a színeket és a bútorokat.

A harmóniára törekvés rendkívül fontos azokban a terekben, ahol az életünk legtöbb részét töltjük. Egy jól megválasztott mennyezeti lámpa ékszere lehet az otthonunknak.