Egy fűtés, amivel végleg búcsút inthetünk a lábfázásnak

Viszlát, tripla zokniba burkolt lábfejek!

Nem elég, hogy ősszel sokak életébe megérkezik az iskolakezdés, de a hulló levelek és a hűvös reggelek, illetve a még hidegebb esték is kihívást jelentenek. A fröccsteraszokból egy szempillantás alatt lesz forralt borozó, mi pedig lassan jobban értékeljük egy kötött pulóver társaságát, mint az ismerőseinkét. De miért kellene ennek így lennie, és csak az előttünk álló hónapok rosszabbik oldalát látni? 

A napunknak nem feltétlenül kell fázó lábakkal indulnia, ha egy fűtőszőnyeg alakítja otthonunk hőmérsékletét, nem számít majd az sem, hogy jobb vagy bal lábbal kelünk ki az ágyból, mindenképpen jól kezdődik majd a napunk.

Soha többé lábfázás?

A fűtőszőnyeg egy olyan modern fűtési megoldás, amit akár az új otthon építésekor, akár utólag, komolyabb átalakítások nélkül is telepíthetünk a hideg és meleg burkolat alá is, de akár az előző borítás megbontása nélkül is lefektethető, hiszen 3,8 milliméteres vékonysága könnyen kezelhetővé teszi. Ez a szőnyegszerű rendszer gyakorlatilag karbantartás nélkül üzemeltethető, ráadásul mivel többszörösen szigetelt, attól sem kell tartanunk, ha például a fürdőszobánkban van ilyen megoldás, hogy a víz károsítaná. Fontos tudni, hogy a többszörös szigetelés révén teljes biztonságban van a fűtésünk, olyannyira, hogy a beüzemelése után ténylegesen ellenőrzés és karbantartás szükségessége nélkül szolgál majd minket hosszú időn keresztül.

Egyedi igényekre szabva

Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, hiszen a termosztát segítségével könnyen szabályozható, maximálisan az egyéni igényekre szabható. Hogy kicsit pontosabbak legyünk, ez azt jelenti, hogy akár kiegészítő fűtésként is remekül működhet egyes helyiségekben, de akár az egész lakásban is megállja a helyét, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, bárhol. És eközben a szobák hőmérsékletét egymástól függetlenül is szabályozhatjuk, ha így szeretnénk, ehhez pedig akár a  mobiltelefonunk is elég, tehát már távolból elindíthatjuk, hogy érkeztünkre felfűtsön. A meleg egyenletesen oszlik el, nem lesznek akkora hőmérséklet különbségek, mint a hagyományos fűtési megoldások mellett.

A felfűtési ideje roppantul rövid, és ahogy átjárja a  padlót, úgy attól sem kell félnünk, hogy hamar elmúlna a hatása, hiszen hosszan érezhetjük majd a komfortos meleget, akár már azután is, hogy kikapcsolt. Előnyeihez hozzátartozik az is, hogy egyszerű használata mellett az alacsony fogyasztás is jellemzi, ha pedig a napelemek megújuló energiáját is bevetjük, akár szolgáltatótól függetlenül, teljesen ingyen is gondoskodhatunk a fűtésünkről. Azt se felejtsük el, hogy helytakarékos megoldás révén nem kell a falra szerelt radiátorokkal, konvektorokkal számolnunk. Esztétikus és gazdaságos, ráadásul hangtalanul és biztonságosan melegít, hogy végleg búcsút inthessünk a lábfázásnak.