Roidmi robotporszívó - az extrák királynője

A Roidmi márka méltán rendelkezik nagy hírnévvel a vezeték nélküli porszívók terén. A Xiaomi Roidmi termékekre jellemzőek az innovatív megoldások, az elérhető extra funkciók széles választéka, valamint a hatékony és minőség egyben.

Most pedig itt van a Roidmi robotporszívó, lássuk, mi mindent tud!

Roidmi robotporszívó 

Már itthon is elérhető a Xiaomi Roidmi EVE Plus robotporszívó, amely méltán lehet versenytársa a legütősebb robotporszívóknak is. 

Külsejét tekintve bátran mondhatjuk, hogy hozza a Roidmitől megszokott modern dizájnt, így biztosan nem akarod rejtegetni új szerzeményedet. Ez nem is lehetne kivitelezhető, hiszen a telefonos applikációnak köszönhetően tökéletesen beprogramozható a robotporszívó arra, hogy melyik napokon, melyik időpontokban és melyik helyiségekben számoljon le a lakásunkat borító porral - ehhez azonban lehetővé kell tenni, hogy szabadon közlekedhessen otthonunkban. 

A robotporszívó különlegessége, hogy dokkolóállomása nem csupán a feltöltésre szolgál, hanem ki is üríti a robotporszívó tartályát. Szabadon választható, hogy 1, 2 vagy 3 takarítás után tegye ezt meg. A dokkoló dizájnja illik a robotporszívóhoz, és igazán mutatós darabnak mondható. 

A kiürítés nagyon hatékony és lehetővé teszi, hogy a robotporszívó valóban önállóan végezze a dolgát, emberi beavatkozást csak 2-4 hetente szükséges porzsák cseréjekor igényel. A porzsák 3 literes és a készülék értesít minket arról, hogy megtelt, s így eljött az ideje a cserének. Az ózonos technológiának köszönhetően fertőtlenítve és szagtalanul tárolja a porzsák mindazt a koszt és szennyeződést, amelyet robotporszívónk szorgosan összegyűjtött.

A robotporszívó hatékonysága vetekszik a legerősebb robotporszívók erejével, ráadásul több fokozatra állítható. Hangja maximum 75 dB a legmagasabb turbó fokozaton, de csendes üzemmódban is használható. A turbó fokozatra leginkább a szőnyegek porszívózásakor van szükség. A Roidmi EVE beállítható, hogy amikor szőnyeget tisztít, kapcsolja magát automatikusan turbó üzemmódba.

Mindezek mellett ez a robotporszívó nem csak szárazon, hanem vizesen is takarít, így még hatékonyabban mentesíti a környezetet a portól. A felmosófunkció külön is választható, azaz porszívózás nélkül csak felmosásra is elindíthatjuk a gépet.

Kiknek ajánlom?

A Roidmi EVE mindenképpen hasznos társ azoknak, akik napi tisztaságra vágynak otthonukban. A portalanítás miatt és a zárható porzsák cseréjének révén, kiváló szűrőinek köszönhetően kiválóan alkalmas asztmások, allergiások számára, de nagyon szeretni fogjuk akkor is, ha gyerekeink vannak. Állattartóknak kötelező elem, ha valódi tisztaságra vágynak kis kedvenceik mellett is.