Egyre izgalmasabb csomagolópapírok és fóliák a dekorációs piacon

A hagyományos csomagolóanyagok tárháza évről évre egyre izgalmasabb textúrákkal, mintázattal és az aktuális dekorációs trendeknek, lakberendezési stílusoknak megfelelően bővül. A technológia és az alapanyagok bővülésével nehéz, de szerencsére nem is kell határt szabni az alkotói elképzeléseknek.

Több dekorációs terület is van, ahol a csomagolópapírok és fóliák sokrétű felhasználása a kreatív vénával rendelkező dekoratőröknek remek terep a tervek megvalósításához. Esküvők, céges rendezvények, üzletek kirakatai mellett a klasszikus virágcsokrokig széles a paletta. 

Natúr mintás kraft papírok, ha valami egészen egyedire vágysz

Szerencsére a technikai megoldások és gépesített folyamatok mellett a kézi jellegű mintáknak, írott betűknek és rajzoknak a korát is éljük. Akkor is, ha tudvalevő, hogy ezek a minták is géppel készülnek, a látvány mégis azt a hatást kelti, mintha valaki gyorsan felskiccelt volna egy ceruzás rajzot a papírra. 

A vízcseppálló bevonattal készült kraft papírok natúr és fehér alapon rendelhetők, leggyakrabban fekete rajzos mintákkal. Az ünnepi kínálat piros, ezüst és arany színű rajzokkal emelkedik ki a hétköznapi megjelenés közül. 

A kraft papírba csomagolt ajándékok vagy virágcsokrok messziről felhívják magukra a figyelmet. Satírozott szív mintával, happy birthday - boldog születésnapot - felirattal, pitypang szirmokkal vagy a pontokból összeállított mintázattal egyszerre mutatós és természetes ez a csomagolóanyag. Ha igazán egyedi módon szeretnéd átadni a meglepetést, kérj a virág vagy ajándékboltban kraft papíros csomagolást. 

Fekete-fehér, ami cseppet sem unalmas

A fóliatekercsek színes kínálatában megakad az ember és a dekorációs szakemberek szeme is az újságmintás tekercsen. Különösen, ha minél nagyobb felületen megmutatható az 50 centiméter széles tekercs, amiben kilenc méter hosszan több tucat újságlap is elfér. A látvány pont olyan, mintha több kinyitott fekete-fehér nyomtatott újságot egymás mellé fektetnénk. 

Modern stílusú irodaházak vagy rendezvények, kirakatok dekorálására igazán mutatós megoldás. 

A kétoldalú fólia sokoldalúsága miatt kedvelt

A kétoldalú fóliák sikere a kétféle felület együttes látványának köszönhető. A matt és fényes oldalak egymással kombinálva és önállóan is jól mutatnak. A többféle színben kapható kétoldalú fóliákból kapható tekercsek egységesen 58 cm szélességben és 10 méter hosszúságban rendelhetők.

Leggyakrabban az azonos szín két árnyalatából választható, kétféle - matt és fényes felületű - változatát rendelik a vásárlók. Emellett sokak által kedvelt csomagolóanyag az egyik oldalon metálfényben csillogó, míg a másik felületen ennek pasztell változatában megjelenő dekoranyag.