Új albumot hozott a Maroon 5

A Jordi címet viselő lemezre felkerült a Megan Thee Stallionnel közös Beautiful Mistakes mellett a Memories és a Nobody’s Love is. A lemez producere J Kash, aki a Maroon 5 mellett olyan szupersztárokkal is együtt dolgozott korábban, mint Katy Perry, Selena Gomez, a OneRepublic, Nicki Minaj, vagy a One Direction.

Az albumon közreműködik többek között H.E.R., Stevie Nicks, blackbear, Jason Derulo – sőt, egy Juice WRLD-del közös dal is szerepel a tracklistben. 

A Maroon 5 csaknem húsz éve, 2002-ben robbant be Songs About Jane című albumával, amelyen a This Love is szerepel. Zenéjük, amely az R&B és a rock tökéletes elegye, hamar megnyerte magának a zenekritikusokat, és persze egy csapásra hatalmas rajongótáborra tettek szert. Pályafutásuk során három Grammy-díjat nyertek, több, mint 75 millió albumot adtak el, lemezeik pedig csaknem 40 országban érték el az arany vagy platina minősítést. 

Előző albumuk, a Red Pill Blues legnagyobb slágere a Cardi B-vel közös Girls Like You, amelynek klipje 2018-ban a legnézettebb VEVO-s videó volt több, mint 3 milliárd streammel. A dal hetekig vezette a slágerlistákat, köztük a Billboardét is, és Spotify-on is több, mint 1.2 milliárdszor hallgatták meg.