Egyre népszerűbbek az online fogadások

Gólok száma? Szögletarány? Első sárgalap? Ki lövi a büntetőt? Mekkora lesz az összpontszám a kosármeccsen? mennyivel nyer a csapat? Ezek a kérdések - és még ezer másik - amikre tippelni lehet a sportfogadási oldalakon. A jogi háttér ugyan nem tökéletes, de a világháló keze messzire ér.

Az internet adta lehetőségek igen széles tárházat nyújtanak azoknak, akik időt szeretnének megspórolni maguknak. Ma már otthonról, számítógép, tablet, vagy okostelefon segítségével intézhetjük el a hivatalos ügyeinket a kormányablakokban az ügyfélkapunk keresztül, adózhatunk, vállalkozást indíthatunk, banki átutalásokat kezdeményezhetünk, vásárolhatunk… és nem utolsósorban fogadásokat is köthetünk.

Az online felületnek ez a varázsa egyre többeket vonz. A fogadási lehetőségek száma egyre bővül, számtalan oldal kínálja a szolgáltatásait, a nyerési lehetőségeket. Jelenleg a magyar szabályozás még nem kidolgozott, ezért a hatóságok megpróbálják ellehetetleníteni a fogadási oldalakat, hiszen ma még monopolhelyzetben van a Szerencsejáték Rt. ezen a piacon, ők az egytelenek akik Magyarországról sportfogadást ajánlhatnak. Hogy ez meddig lesz így még kérdéses, de előbb-utóbb meg fog nyílni ez a piac is.

Mivel ez internetet nem véletlenül nevezik világhálónak, Magyarországról is (és az internetet cenzúrázó diktatúrákon kívül bárhonnan) elérhetőek a különféle sportfogadási oldalak. Ezek közül az egyik a 22bet, mely lefedi a sport minden szegletét, a focitól, a kosárlabdán át, a teniszig. 

Rengeteg opció

Az online hozzáférés ráadásul lehetőséget ad arra, hogy a felhasználó élőben tegye meg tétjeit. Akár egy meccs közben is fogadhat arra, hogy a hátrányban lévő fél megfordítja az állást. Ez általában igen nagy szorzót ad, ami nagy nyereménnyel kecsegtet. Az ilyen élő fogadás talán a legizgalmasabb szelete a sportfogadásnak, hiszen együtt izgulhatunk a csapatért és a nyereményért, miközben követjük a mérkőzést vagy versenyt. De fogadhatunk a gólok számára, a szögletek arányára, vagy hogy ki szerzi a legtöbb pontot, ki üti a legtöbb ászt, ki lesz a következő piros lapos, vagy ki rúgja a büntetőt.

A sportfogadás varázsa nem csak a sport szeretetét, de a nyeremény lehetőségének izgalmát egyben kínálja fel. Persze a sportfogadó oldalakon egyéb játékokkal is próbára tehetjük szerencsénket. Online kaszinó, vagy pókerjáték is elérhető a legtöbb oldalon. 

Sok szerencsét mindenkinek!