Pólófonalból horgolt táska

A divat mindig ismétli önmagát, így a közkedvelt darabok újra és újra berobbanhatnak a köztudatba. A pólófonalból horgolt táska sem új keletű, szerintem mégis ez lesz az idei nyár slágere. El is mondom miért!

Mi nők egymás közt őszintén beszélhetünk arról, hogy ridikülből tényleg sosem elég. A legalább kettő kevés hiszen, ha csak kitesszük a lábunkat az utcára, azonnal kell valami, amibe bedobálhatjuk a cuccainkat. Nem kell magyaráznom, hogy a mindennapok sem múlhatnak el kistáska, nagytáska, munkába járós, hétköznapi szaladgálós, alkalmi és szezonális darabok nélkül. Felteszem Ön sem ugyanazt a táskát viseli télen-nyáron. A szürke hónapokban hajlamosan vagyunk sötét árnyalatú kiegészítőket hordani, ami passzol a fekete csizmánkhoz. De tavasszal végre a vidám ruhákhoz színes táskákat hordhatunk. 

A melegebb hónapokban a bőrtatyó nem mindig a legjobb választás. A tűző napon sétálva a nagyobb méretűek szinte ráolvadnak az emberre. De szerencsére újra hódítanak a retro stílusú horgolt táskák a TáskaCity oldalán is. Ezek az igazi nyári modellek a fenntartható divat jegyében újrahasznosított pólófonalból készülnek. 

A búzaszem mintás, kézzel készült ÈROM pólófonal női kistáska egyenesvonalú, minimál stílusú kiegészítő minden alkalomra. Az egyszínű basic kollekciók klasszikus és vidám színekben is elérhetőek, hogy csak a legkülönlegesebbeket említsem, mint a rágógumi, a perzsazöld, a windsor-kék vagy a napraforgó - így mindenki megtalálhatja a stílusához legjobban passzolót. 

A kézitáska füle kellemes tapintású és puha, kényelmes viselet nyaralásra és elegáns kiegészítő különleges alkalmakra is. Apró foltok vagy elkoszolódás esetén kézzel vagy gépben is könnyen tisztítható. 

Ne feledje a nyár slágere a pólófonalból horgolt táska  - retro stílus új kiadásban!