Padlófelületek hatékony tisztítása mopok segítségével

A padlófelületek tisztán tartása kifejezetten fontos, hiszen az az a felület, amelyen először meglátszódnak a szennyeződések. Egy kisebb-nagyobb intézmény esetében - legyen szó étteremről, hotelről, ipari egységről, mosodáról, uszodáról vagy egyéb vendéglátó egységről, több száz, de akár több ezer ember is megfordulhat egyetlen nap alatt.

A padló és egyéb felületek tisztításának alapvető eszköze a mop, amelynek köszönhetően nem csak esztétikailag lesz szemet gyönyörködtető a járófelület, de baktériumoktól, vírusoktól és egyéb kórokozóktól mentes. Ennek köszönhetően az emberek egészsége is megóvható, hiszen rengeteg szennyeződéstől megszabadulhatsz.

Napjainkban pedig még fontosabb a megfelelő higiénia biztosítása, valamint a létesítményhigiénia elemeinek megléte egyaránt. 

Miért elengedhetetlen a mopok használata?

A padló tisztítása szempontjából a felmosó mop kifejezetten hasznos, hiszen segítségével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tisztíthatók a felületek. A Delta Clean Kft több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött tudja, hogy mire van szüksége a magánszemélyeknek, valamint az intézmények üzemeltetőjének. Széles termékkínálatuknak köszönhetően képesek kielégíteni az intézményhigiénia, a mosdóhigiénia, a konyhahigiénia, a textilhigiénia és az ipari higiénia területein felmerülő igényeket egyaránt. 

Nem csak minőségi tisztítószereket kínálnak, hanem professzionális takarítógépeket és a takarításhoz szükséges kiegészítő eszközöket egyaránt. Számukra az ügyfél az első, akinek az igényeit minden szinten szeretnék kielégíteni. Kiterjedt járműparkjuknak köszönhetően képesek a fuvarszervezést teljes mértékben a vevő igényeihez igazítani. 

A létesítményhigiénia takarítási feladatai

Létesítményhigiénia szempontjából számos takarítási feladattal és munkafolyamattal találkozhatsz, amelyhez nem csak megfelelő tisztítószerekre lesz szükséged, hanem kiegészítőkre egyaránt, amelyekkel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan szét tudod oszlatni az anyagokat. 

A mop egy olyan professzionális takarítóeszköz, amely többször felhasználható megfelelő tisztán tartása mellett. A mop használatához szükség van egy vázra, amelyre fel lehet erősíteni a felmosófejet. Különböző méretek közül válogathatsz, lehet 40, 50 vagy akár 100 centiméteres, de lényeges, hogy a vázhoz illeszkedő fejet válassz. 

Vannak olyan fejek, amelyek a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében rögzítőgombokkal rendelkeznek. Így nem csak egyszerűbb a fel-le csatlakozás, de stabilabb is a munkavégzés.

A vázon túl megvásárolhatod a mopprést is, amely a mop által felszívott vizet képes eltávolítani.