Segítség a bajban lévőknek

Dél-Magyarországra vittek adományokat a szcientológia önkéntes lelkészei, hogy rászoruló családokon segítsenek.

Nehéz az év eleje a munka nélkül maradt családfenntartóknak. Egyre nő azoknak a száma, akik arra kényszerülnek, hogy gyermekeik hiányos ellátása miatt segítségért forduljanak a közösségi fórumokhoz. Szerencsére országszerte működnek különféle segélyszervezetek és jótékonysági alapítványok, amelyeken keresztül a hátrányos helyzetbe jutottakat lehet támogatni.

Így találnak rá egyre többen a Szcientológia egyház közösségi oldalára is, ahol a Szcientológia önkéntes lelkészek hetente közzé teszik adományozásaikat. 

Legutóbb egy beteg vidéki hölgy kért segítséget tőlük egy dél-magyarországi városból. A Szcientológia önkéntes lelkészek kiterjesztették az adományozást a város családsegítő szolgálatán keresztül: egy kisteherautónyi rakományt vittek Csongrád-Csanád megyébe Budapestről, hogy jusson a környék minden rászoruló családjának tartós élelmiszer és tisztítószer.

A segélyszervezetek, a jótékonysági alapítványok, valamint az egyházak összefogása és azok támogatása sokkal életbe vágóbb most, mint valaha. Rajtuk keresztül mindazokhoz eljuthat a segítség, akik bajba kerültek, és ezáltal átvészelhetik a járvány kihívásokkal teli időszakát.