A 9 legtrendibb mennyezeti lámpa 2020-ban

A modern lakberendezés nem ismer határokat, ha kreativitásról van szó. Így van ez a mennyezeti lámpa esetében is? Az esetek nagy részében sajnos csak a megszokott négyzet vagy éppen ovális alakú led lámpákkal találkozhatunk a piacon. Most elhoztuk nektek az idei év legszebb mennyezeti lámpáit a modern enteriőr világából. Lássuk, hogy melyek ezek!

1. Mennyezeti lámpa absztrakt alakzattal

Egy biztos. Szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Ha szeretnéd feldobni az enteriőr hangulatát egy energiatakarékos csillárral, akkor itt a lehetőség. A spirál alakú led szó szerint formabontó saját kategóriájában.

 

 

2. Modern Mennyezeti Led Lámpa A Hálószobába

Szintén egy olyan variáns, amely minden figyelmet megérdemel. Nem csak a hálószobába, hanem a nappaliba is remek választás, hiszen erőteljes 82 wattos teljesítményével könnyedén bevilágítja a nagyobb helyiségeket is.

 

 

3. Caesar Lámpa

Ha a modern stílust lámpákban képzelnénk el, akkor egyértelműen a soron következő darabra gondolnánk. A félköríves alakzat igazán lehengerlő megjelenést nyújt.

 



4. Modern Mennyezeti Csillár Hegy Alakzattal

Ki mondta, hogy a modern csak letisztult lehet? Íme egy kiváló példa arra, hogyan tudunk különleges alakzatokkal játszani a korszerű belső terek horizontján.

 

 

5. Modern Függőlámpa Változtatható Gyűrűkkel

A Glamour stílus világából érkezett ez a gyönyörű függőlámpa, amely könnyen az otthonod ékkövévé nőheti ki magát. Gyönyörű megjelenésének köszönhetően bátran használhatod a dekorációd központi elemeként is. Mindamellett, hogy fényesen ragyogva az otthonodban igazi idilli hangulatot teremt:)

 

 

6. Meseszép Modern Mennyezeti Csillár

Formabontó design, glamour hangulat. Kell ennél több?:) 108 Wattos verzió is elérhető ebből a lámpából, amely még egy óriási nappalit is kiválóan megvilágít.

 

 

7. Modern Mennyezeti Lámpa

Szintén egy különleges lámpa, mely ráadásul strapabíró alumíniumból készült, így garantáltan hosszú éveken keresztül lesz a nappalid ékköve. Az egyedi külső ennél a lámpánál is adott, természetesen.

 

 

8. Modern Strapabíró Függőlámpa

Ha már függőlámpa, akkor biztosan nem szeretnénk elrejteni a kíváncsi tekintetek elől. Ez a lámpa garantáltan nem fog csalódást okozni. Nem mondhatnánk, hogy bárhol találkozhatunk ezzel a konstrukcióval.
 

 

9. Gyűrűs Modern Mennyezeti Csillár

Cikkünk végére egy igazi különlegességet hoztunk nektek. Van az úgy, hogy szeretjük, ha a mennyezeti lámpa központi dekorációs elemként is gazdagítja az enteriőrt. Ebben az esetben nem kell tartanod tőle, hogy ez a cél nem valósul meg. Arany gyűrűk ragyogják majd be a helység minden szegletét. Természetesen itt is, energiatakarékos LED technológiával.

 

 

Reméljük, hogy tetszett a cikk és sikerült inspirálnunk téged ezekkel a különleges világítási alternatívákkal. Ha érdekel további információ is a lámoákról, akkor látogass el az alábbi url-re: Mennyezeti lámpa .