Mit ajándékozz sportőrült szeretteidnek? Adunk pár ötletet!

Javában tombol a karácsonyi ajándékvásárlási láz, amikor az emberek zömének fogalma sincs, hogy mégis kinek, mit adjon a szeretet ünnepének alkalmából. Hisz mindenki olyasmit szeretne ajándékozni, amit az illető örömmel használ majd, és nem csak egy újabb felesleges kacat lesz a szekrény mélyén.

 Ha van olyan barátod vagy családtagod, aki él-hal a sportolásért, de még ötleted sincs, hogy mégis mivel lephetnéd meg, akkor most tarts velünk, és segítünk a döntésben!

Sporttáska

Ha az illető nem az otthoni edzés híve, akkor biztosan nagy hasznát fogja venni egy sporttáskának, amiben magával viheti a felszerelését! Ma már rengeteg különféle stílusú és fazonú sporttáskát találsz az üzletekben, a visszafogottan elegánstól a szuper csajos vagy pasis darabokig! Olyat válassz, ami megfelel a szeretted ízlésének, netalántán a kedvenc márkajelzése található rajta.

Termosz

Túrázóknak egyenesen kötelező, más sportágat űzőknek pedig erősen ajánlott! Egy jó termoszban az ital hosszú órákig megőrzi hőmérsékletét. Márpedig nincs is annál jobb, mint egy csésze forró tea a fagyos téli erdő közepén vagy egy hűsítő limonádé a nyári forróságban. Bármilyen szabadtéri sportoláshoz nélkülözhetetlen, de még egy edzőteremben is jól jön!

Sport telefontok

Az okosmobil annyira hozzánk nőtt, hogy a legtöbben már edzeni sem indulnak el nélküle. Hiszen méri az időt, lehet rajta zenét hallgatni, és nem mellesleg segítséget hívni, ha baj van. Mozgás közben azonban meglehetősen kényelmetlen zsebben hordani vagy kézben tartogatni, de egy szuper sporttokba téve viszont már sokkal praktikusabb! Válogass a Tok-Shop.hu kínálatából, ahol a klasszikus övtáska mellett karpánttokot is találsz!

Bluetooth fülhallgató

Ha pedig már szóba került az edzés közbeni zenehallgatás: egyeseknek sokkal jobban megy a sportolás, ha közben a zene is motiválja őket. Kihangosítva viszont zavarhatja a többieket, a hagyományos, vezetékes fülhallgató folyton útban lévő kábele pedig roppant idegesítő. A vezeték nélküli Bluetooth füles viszont megoldja ezt a problémát. Egy feltöltéssel akár több órán keresztül is megszakítás nélkül szolgáltatja a “talpalávalót”. 

Sportóra, fitness karkötő

A sportimádók nagy része nem csak érezni szereti a fejlődését, hanem konkrét számokon is látni akarja. A különféle, csuklón viselhető aktivitásmérők monitorozzák a pulzust, a lépések számát, a megtett távolságot, az időt és a sebességet, ebből pedig kikalkulálják, hogy az edzés alatt hány kalóriát sikerült elégetni. Mi lehet ennél jobb módszer a teljesítmény nyomon követésére?

Eszközök az otthoni edzéshez

Mivel a konditermek bizonytalan ideig zárva vannak, ezért az ide járók kénytelenek ideiglenesen máshogy megoldani az edzést. Szerencsére otthon is nagyszerűen lehet sportolni, amennyiben akad például egy jógamatrac, néhány súlyzó, kettlebell, haskerék, TRX-heveder vagy egyéb kiegészítő.