A bársony újra divat? Mutatjuk a legújabb étkezőszék trendeket

Étkezőszék, mely bársonyból készül. Milyen enteriőrbe jó választás ez a típusú bútor? Kombinálható akár a modern lakberendezéssel is, vagy inkább továbbra is a klasszikus stílusú belső terek számára nyújt jó alternatívát? Cikkünkben bemutatunk néhány igazán különleges darabot a bársony étkezőszékek világából.

A bársony étkezőszék immár a modern enteriőr számára is kínál szemet gyönyörködtető alternatívákat. Lássuk, mely székekkel tudod otthonod hangulatát új szintre emelni.

Trix Bársony székek

A trix széria kétségtelenül jó megoldás a modern enteriőr gazdagítására. Hosszútávú használatról az erős fémváz és a minőségi bársony gondoskodik.

 

Astor étkezőszék

Az Astor különlegessége, hogy nem csak a modern, de a klasszikus stílusú étkezőbe is remekül beilleszthető. Tapintásra is rendkívül kellemes hatást kelt. Természetesen itt is az erős fém váz gondoskodik a minőségről.

 

Mila Velvet

A mila akár a skandináv környezetbe is elhelyezhető szék. Az biztos, hogy szó nélkül senki sem fog elmenni mellette. Letisztult megjelenésén túl komfortossága is említésre méltó. Egyszerűen szép és kényelmes. Leginkább így tudnánk jellemezni ezt az étkezőszék alternatívát.

 

Lola Étkezőszék

A Lola étkezőszék már inkább az elegáns vonalat képviseli, ugyanakkor még mindig nagyon jól mutat egy modern és letisztult étkezőasztal mellett elhelyezve. 

 

Prado étkezőszék

A Prado étkezőszék igazi különlegessége, hogy a bársony ülőfelülethez és a háttámlához egy arany színű váz társul. Ezzel kiválóan alkalmas arra, hogy eleganciát csempésszen az étkeződbe. 

 


Reméljük tudtunk motiválni cikkünkkel és segítséget nyújtani, hogyan találd meg a tökéletes étkezőszéket az otthonodba. Ha érdekelnek az itt szereplő étkezőszék alternatívák, akkor itt tudsz körbenézni: Étkezőszék Webshop