Önműködő weboldallal az értékesítésért!

Sokan kérdezik, hogy mitől lesz igazán jó egy weboldal. Egy igazán profin megtervezett weboldal olyankor is dolgozik, amikor mi éppen alszunk vagy nyaralunk. Segítségével gyorsan és könnyen elérhetjük vevőinket, ami természetesen a bevételben is pozitív változásokat eredményez.

Legyen neked is marketingvezérelt weboldalad, és bízd annak tervezését a Google által is minősített szakértő csapatra!

Mik azok az “okosfunkciók”?

Az okosfunkciók tulajdonképpen olyan alap és plusz funkciók, amelyek egy weboldal felépítésében jelen lehetnek. 

A saját szerkesztőfelületnek köszönhetően például könnyen létrehozhatunk új oldalakat, tölthetünk fel különböző tartalmakat. Aztán nagyon fontos még a mobiloptimalizált megjelenés is, hiszen napjainkban egyre többen az okostelefonjuk segítségével csekkolnak le egy-egy oldalt.

Nagyon lényeges manapság a keresőoptimalizált felépítés is, ami tulajdonképpen segít nekünk a Google találati listájában előrébb kerülni. 

Egyéb hasznos funkciók

Mindig olyan weboldalt érdemes készíteni, ami igazodik a tevékenységhez, az arculathoz, az aktuális trendekhez. Ne feledd, a weboldal tulajdonképpen a corporate identity egyik szerves része, így sokat elmond rólunk a potenciális ügyfeleknek.

Lehetőség van még okosűrlap, időpontfoglaló rendszer beépítésére, valamint a közösségi oldalak feltüntetésére és átirányítására is. Ezenkívül a képek, galériák, naprakész blogfelületek, na és persze a webáruházak megjelenítése is hasznos lehet. 

A kapcsolattartás szempontjából pedig lényeges a chatbotok megléte is, amelyeknek köszönhetően a vevők azonnal üzenhetnek nekünk. 

A felsorolt funkciók valójában csak töredékei a piaci kínálatnak, ha neked is ideje felfrissíteni online felületed, akkor az Adnet Media csapata segíthet ebben! 

Mitől lesz marketingvezérelt egy weboldal? 

Az online jelenlét ma már nélkülözhetetlen, hiszen egy olyan felgyorsult, digitális világban élünk, ahol elengedhetetlen, hogy kitűnjünk a versenytársak közül. Ehhez szükség van a közösségi média felületek és a Google-hirdetések, valamint a weboldal összehangolt működésére is. 

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen weboldalkészítő szakemberhez megyünk kérésünkkel. Ma rendkívül fontos, hogy marketingvezérelt weboldallal rendelkezzünk. De mit takar ez a kifejezés? Az ilyen honlapok esetében a fejlesztést kutatás előzi meg, így pontos stratégia alapján készül el a lehetséges ügyfeleidhez és a profilodhoz igazított online felület. Az elkészült remekművet pedig később online kampánnyal népszerűsítheted! 

Mint láthatod, az értékesítés növeléséhez nagyban hozzájárul weboldalad minősége, s a különböző online hirdetési formák alkalmazása, így semmiképpen ne bízd a véletlenre online stratégiádat!