Sokkal több csarnok épül Magyarországon, mint azt gondolnánk!

Bármerre is járunk az országban, szétnézve az utak mellett rengeteg ipari csarnokot, tároló épületet láthatunk. A kisebb-nagyobb raktárcsarnokok között találunk mezőgazdasági célút, hűtőcsarnokokat, logisztikai épületeket. De vajon mennyibe kerülhet egy ilyen épület, megengedheti-e magának egy magyar cég?

Most lerántjuk a leplet és eláruljuk: a méretétől és funkcióktól függően akár több tízezer euroba kerül 1-1 csarnok, de forintra átszámolva is 10 millió forinttól indulnak az árak! Éppen ezért alapos utánajárás nélkül nem szabad egy ilyen projektbe belevágni, hisz nagyon sok pénzt és időt spórolhatunk a megfelelő csarnoképítő cég kiválasztásával.

Mire vágynak a magyar csarnoképítkezésbe fogó ügyfelek?

Nem nehéz kitalálni, hogy amely cég vezetői a csarnoképítés mellett döntenek, szeretnének egy hosszútávú megoldást találni, amelynél időben elkészülnek a vállalt munkák, nincsenek rejtett költségek és a végeredménye egy minőségi raktárcsarnok lesz. Itt kerül képbe a csarnoképítésben tapasztalt Barracon csapata.

Mitől másabb egy Barracon csarnok?

A piac több tízezer euros áraival szemben a Barracon ipari csarnokok árai jelentősen kedvezőbbek, ami annak is köszönhető, hogy a 15 évre visszanyúló tapasztalat segítéségével az ügyfelek már 45-60 nap alatt átvehetik az elkészült csarnokot!

Bár mindegyik csarnok egyedi, de a standard konstrukciókban sokat segít a gyártó. Több minta csarnokuk közül választhatnak az édeklődök (300-1000m² között), amelyet egyedi igényekkel kiegészítve valóban 1,5-3 hónap alatt elkészülhet a csarnokok és használatba veheti azt a megrendelői oldal.

Miért szeretik az ügyfelek ezeket a sátorcsarnokokat?

A válasz viszonylag egyszerű! Tartósak és strapabírók a csarnokok, emellett a színvonal valóban minőségi, amire garanciát is tud vállalni a gyártó. 

Az ügyfelek továbbá kiemelik a megfelelő szintű kommunikációt. A Barracon magyaroszági raktárcsarnok esetén 1 munkanapon belül, tehát 24 órán belül árbecslést, árajánlatot küld a csarnoképítésre, megrendelői számára.

Mindezek mellett a csarnokok megfelelnek az előírt szél, csapadék, tűzvédelmi előírásoknak, így biztonságos épületeket építenek.

A raktárcsarnokok technikai jellemzői:

- az oldalfalak készülhetnek ponyvából, lemezből, hőszigetelt szendvicspanelből,

- elszerelhető garázskapukkal, több bejárattal, rakodóterületekkel

- hó, csapadék és szél esetén is biztonságos

- akár építési engedély nélkül is felépíthető

A Barracon weboldalán egy kalkulátor segítéségével könnyedén kérhet bármely cég ingyenes árajánlatot, amelyre a már említett 24 órán belül meg is fog érkezni a válasz. 

A logisztikai raktárcsarnokok fontos részei a magyar gazdaságnak, áruszállításnak, mezőgazdaságnak, így a húzó ipariágakban rendkívüli szerep jut egy csarnoknak. De nem mindegy milyen áron és mit kap egy magyar cég a pénzért, főleg most, a koronavírus gazdasági hatásait is vizionálva.