Startup Program - 15 milliós befektetési lehetőség

Idén ősszel is várja a divat- és designipart forradalmasító ötleteket a HFDA Startup Program, amely a legígéretesebb startupoknak vállalkozásfejlesztési képzést és 15 millió forintos befektetési lehetőséget kínál.

 A program célja, hogy akár már ötletfázisban támogatást kapjanak azok a jövőbe mutató, iparági megoldások, melyek hozzájárulnak az ágazat fellendítéséhez és egy értékteremtő divat- és designipari ökoszisztéma kialakulásához.
 

A tavalyi együttműködés sikerét követően már második alkalommal indul el a Magyar Divat & Design Ügynökség (HFDA), a Startup Campus startup inkubátor és az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures tőkealapkezelő közös startup programja. A kreatív iparban tanulókat és dolgozókat célzó HFDA Startup Program olyan vállalkozói ismeretekkel és startup szemlélettel vértezi fel a résztvevőket, amellyel elindíthatják saját innovatív vállalkozásaikat. A program azon a felismerésen alapszik, hogy már az egyetemi évek alatt, vagy egy kezdő vállalkozásnál is számos olyan innovációs ötlet születhet, amelyekre akár hiánypótló vállalkozások is épülhetnének.

Forrás: Startup Campus