Mit ajándékozzunk egy bringásnak?

Neked is van egy “nagy bringás” ismerősöd? Ha van ilyen személy a családodban, akkor sokszor biztosan nagy kérdés az ajándék vásárlása. Pedig a válasz igazán kézenfekvő. A versenybiciklisták, a kerékpározás szerelmesei leginkább a profi kerékpáros alkatrészek beszerzésére koncentrálnak, és a kiegészítőknek már nem szentelnek elég figyelmet. A következő cikkben tehát néhány kiegészítővel érkeztünk, amik ötletet adnak egy felejthetetlen meglepetéshez.

Bringás kiegészítők, mint ajándékok?

Igen, jól olvastad! Valójában ezek olyan eszközök, aminek minden kerékpározó örülne, és a legtöbbjüket te is megvásárolhatod online, hiszen némi utánaolvasáson kívül nem igényelnek komolyabb szakértelmet, ellentétben az alkatrészekkel. 

A kitámasztó, a csengő, a kulacs, a pumpa, a sebességmérő, a lakat vagy a kerékpárápoló eszközök, olyan termékek, amelyeknek mi, laikusok talán nem tulajdonítunk nagy figyelmet, de egy bringás életében életmentőek lehetnek. 

A kiegészítők között megtalálhatunk olyan termékeket is, amelyek a mindennapi kényelmet biztosítják, illetve azok a típusok is kaphatóak, amelyek valamilyen speciális esetben használhatóak.

Milyen speciális kiegészítők vannak?

A “speciális” szó gondolom felkeltette az érdeklődésedet, és választ vársz, mitől is annyira különlegesek.

Kezdjünk mindjárt az első csoporttal! Ide sorolhatjuk a kerékpártartókat, tetőboxokat vagy az utánfutót is. Ez utóbbi a családi kalandok támogatója, hiszen lehetővé teszi, hogy a gyerekeket is magunkkal vigyük. Így együtt élvezhetjük a természet szépségeit, a csodás tájakat és a kirándulás örömét. Ha pedig a kis lurkók elfáradnának vagy megunnák, nyugodtan szundikálhatnak is. 

A MaxBike kerékpáros kiegészítői között megtalálhatóak azok a minőségi kerékpáros utánfutók is, amelyek a gyerekek szállítása mellett a csomagok, eszközök szállításában is segédkeznek. 

Hétköznapiasabb kiegészítők

Az általános kiegészítők körébe sorolhatóak a lakatok, csengők, pumpák, lámpák és még sorolhatnánk. De nagy örömet okozhatunk egy bringásnak egy profi sebességmérővel is.

A Cateye Strada Smart sebességmérő például egy olyan minőségi darab, amelynek súlya mindössze 17 gramm, és összekapcsolható okostelefonnal is. Tekerés közben monitorozza a pulzust, a sebességet és a pedálfordulatot is. 

De az ennél egyszerűbb kiegészítők is hasznos ajándékok lehetnek, mint például a védőponyva. Ez vízálló jellegének köszönhetően a szabadban is védi a kerékpárt. 

Mielőtt azonban kerékpáros kiegészítőt vennél ajándékba, arra ügyelj, hogy ezek a termékek bizonyos esetben biciklispecifikusak lehetnek, így vásárlás előtt érdemes tájékozódni! Annyi bizonyos, hogy ezek segítségével felhőtlenül boldoggá tehetsz egy bringást!