MSZP: azonnal állítsák le a gyerekek kikérdezését!

A Fideszes politikai pedofília magasabb szintre lépett: a kormánypárt adatbázisépítése elérhette a gyermekeket is, ugyanis aggályos kérdőívek kitöltésére akarják rávenni őket és a szüleiket - írja az MSZP szerdai közleményében.

Az MSZP közleménye:

"A kormányzati intézmény gyorsan kijelentette, hogy a gyermekek jogai nem sérülnek és adatvédelmi szempontból minden rendben van a felméréssel, ugyanakkor arról még nem nyilatkoztak, hogy a szülők is védve vannak-e. 

Ugyanis ismerve a kormánypártok eddigi tevékenységét jogosan merül fel a kérdés, hogy megismerhették-e a szülők a kérdőívek tartalmát mielőtt nyilatkoztak, vajon éri-e valamilyen hátrány azokat a szülőket, akik úgy nyilatkoznak, hogy nem járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyermekük kitöltse a fideszes kérdőívet. Milyen listára kerülnek fel ők? 

A Fidesz ne használja fel a gyermekeket kétes adatbázisok építésére, ne használja fel az iskolásokat politikai célokra! Éppen ezért az MSZP azt követeli, hogy még a kérdés se hangozzék el a szülők felé, mert ez már önmagában is zsarolás ízű! 

A Fidesznek csak egyetlen feladata lehet az Erzsébet-táborokkal: az adófizetők pénzéből biztosítani, hogy minden gyermek egy hetet táborozhasson."