Kézi stretchfólia, ha a raklapon lévő árut kell rögzíteni!

Raklapon való szállítás során különösen fontos, hogy az árut biztonságosan rögzítsük, hogy nehogy leomoljon az a szállítás során, ezzel megannyi kellemetlenséget okozva. A kézi stretchfólia ideális csomagolóanyag, amivel rögzíthetjük is a szállítandó árut. Nézzük, mit érdemes tudni róla!

Praktikus csomagolóeszközök raklapos szállításnál 

Ha nagyobb méretű termékeket szállítunk, adott esetben raklapon, szükség lehet kartondobozok beszerzésére is, ami csakúgy, mint a rendszerezéshez és az átláthatóság miatt alkalmazandó öntapadó matrica, néhány kattintással megrendelhető a Relatív-A Kft. webshopjából. A dobozok raklapon való rögzítése legbiztonságosabb módon a kézi stretchfóliával működhet, nézzük a termék tulajdonságait részletesebben is! 

Kézi stretchfólia 

A kézi stretchfólia vagy raklapcsomagoló nyújtható fólia egy igazán praktikus csomagolóanyag, aminek elsődleges funkciója az, hogy borítást adjon a csomagolóanyagnak, valamint, hogy rögzítse a raklapon elhelyezett termékeket vagy dobozokat. Használatába gyorsan bele lehet tanulni, néhány egyszerű és határozott mozdulattal körbetekerjük a fóliát a raklapon, és az már szállítható állapotba is került. Kialakításukat tekintve lehetnek kézik, de létezik nyeles megoldás is, ami szintén megkönnyítheti a vele való munkát. 

Méretezés, anyag, szín 

Többféle méretben és színben is elérhető a nyújtható fólia, így minden vásárló megtalálja a számára leginkább megfelelő csomagolóanyagot. Alapvetően átlátszó és fekete színű fólia érhető el, ezek a legnépszerűbbek a piacon. A tekercs szélessége 100 vagy 500 mm, a rendelési egység pedig karton, a kisebb fajtából 40 db tekercs van egy kartonban, a nagyobból pedig 6 db, de figyeljünk oda, mert van minimális rendelési egység a webáruházakban. A fólia vastagsága 23 mikron, így biztosan nem szakad könnyen az anyaga. 

Hogyan juthatunk stretchfóliához? 

A Relatív-A Kft. ipari csomagolóanyagok értékesítésével foglalkozik, ezért természetesen a nyújtható fólia is a kínálatuk részét képezi más anyagok mellett. Futártasak, okmánytasak vagy csak egy szimpla boríték, a cég webshopjából bármikor lehet néhány kattintással rendelni. Bizalommal lehet hozzájuk fordulni a termékekkel kapcsolatban, amellett, hogy széles választékkal rendelkeznek, gyorsan is szállítanak, mivel a termékek mindig készletről állnak rendelkezésre.