Rollerrel a nagyvilágban

A kisbabák egy éves korukra rohamos fejlődésen vannak túl, és fokozatosan hozzá lehet szoktatni őket a közlekedéshez is. Megjelennek az otthonokban a bébijárgányok, amikkel félelmetes sebességgel száguldoznak.

Persze még nem képesek biztonságosan közlekedni velük, amit sok apró tejfog és cipőorr bánt már, de egyre ügyesebbek lesznek, és mire megtanulják az alapvető utasításokat betartani, az utcára is kivihetjük őket kismotorral, rollerrel vagy futóbiciklivel. Ezek közül a roller a leghosszabban használható jármű, rollerrel, főleg, ha három kereke van, stabilan, és nem túl gyorsan ugyan, de ütemesen lehet haladni. A biztonság érdekében a rollerezés során főleg a kisgyerekek esetén védősisak használata javasolt.

A roller elsősorban a gyerekek és a fiatal felnőttek költséghatékony közlekedési eszköze. A kompakt, összecsukható kivitelek hosszabb utak megtételére is alkalmasak, emellett környezetkímélő alternatívát kínálnak a mindennapos városi használatra, mivel nagyjából háromszor gyorsabban lehet velük közlekedni, mint gyalog. Ráadásul igazán könnyű rájuk felpattanni, akár öltönyben is, és egy mozdulattal összecsukhatók, így gond nélkül lehet szállítani tömegközlekedésen is, hiszen nem foglalnak nagy helyet és pillekönnyűek.

A rollerezés a száguldás semmihez nem hasonlítható élményét adja

A rollerhasználat nagyfokú szabadságot biztosít. Egyike azon mozgásformáknak, amit a családdal, barátokkal közösen végezhetünk, akár utazások során is. Használatával nem kell lemondani a gyalogos közlekedés előnyei mellett a gyorsabb mozgásformáról sem, ha arra van szükség. Kis mérete és súlya miatt a roller a városnézések ideális járműve.

A legkisebbeknek úgynevezett tologató rollert válassz, ami egy átalakítható rollertípus. Ez a háromkerekű roller 12-18 hónapos kortól már használható egy tárolóként funkcionáló kiegészítő ülőrésszel. Amint a baba meg tudja tartani magát, lábait a tartóra helyezheti, és a szülő a teleszkópos tolórúddal tudja irányítani és tolni. 2 éves kor körül az ülőrész eltávolítható, és a Mini2Go roller hagyományos rollerként használható tovább egészen 5 éves korig. 

Ismerkedj meg a Micro minőségi rollerkínálatával

A KreatívJáték.hu-nál kapható minőségi rollereket a sportos és környezettudatos emberek választják. A Micro rollerek Mini és Maxi típusait a test súlypontjának áthelyezésével lehet irányítani. A gyerekek gyorsan megtanulják, hogy a kormány oldalirányú elhúzásával, amire ösztönösen ráéreznek, a gördeszkázáshoz, szörfözéshez hasonló élményben lehet részük. Ez a manőverező mozgás javítja a koncentráló képességet és a nagy motorikus mozgásokat, több országban terápiás célokra is alkalmazzák a háromkerekű Micro rollereket.

A termékcsalád ipari kerékcsapágyainak köszönhetően a prémium minőségű rollerek közé tartozik, amivel az unalmas sétákat élménnyé formálhatjuk. Próbáld ki Te is!