Abora Buenaventura by Lopesan Hotels - a közkedvelt turistaparadicsom

Az egyik legkedveltebb üdülőhely Gran Canaria, Playa del Inglés, és az egyik legfelkapottabb szállás, az Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, amely az aranyló, finom homokos strandtól körülbelül fél kilométerre található. A Playa del Inglés központjában található szálloda nem csak a kényelmet biztosítja, hanem a felhőtlen szórakozást is és ezt ötvözi az éjszakai élettel, az ide látogatók legnagyobb örömére.

Playa del Inglés nem csupán a szépséges tengerpartjával és a minden kényelmet kiszolgáló szállodáival emelkedik ki a turisták célpontjai közül, hanem az időjárása is meglehetősen csalogató, hiszen a klímája kellemesen meleg, így a turisták akár egész évben úti célul tűzhetik ki a világnak ezt a pontját. A kellemesen meleg tengervíz nem csupán a fürdőzésnek, hanem a vízi sportoknak is kedvez. 

A szépségeges, felújított négy csillagos szálloda fantasztikus élményt nyújthat családoknak, egyedülállóknak és pároknak egyaránt. Az 1973-ban alapított szálloda korábban az IFA Buenaventura nevet viselte. A szálloda, amelyet 2002-ben újítottak fel, Playa del Inglés városban helyezkedik el. A mai nevén Abora Buenaventra By Lopesan szállodából könnyen elérhető a finom, homokos, hosszú tengerpart. 

A szálloda extra kényelmet biztosít a vendégei számára. Az Abora Buenaventura már a látványával is megnyugtat, hiszen magasba nyúló pálmafák veszik körül. A szálloda körül elterülő gyermekmedence, szabadtéri medence és pezsgőfürdő pedig csak fokozza ezt a szemnek is jóleső látványt. A szálloda kényelme azonban nem merül ki ennyiben, hiszen számtalan más lehetőség is van itt a kikapcsolódásra és a regenerációra.

Az Abora Buenaventura mind a felnőttek, mind a gyerekek számára remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen számtalan szolgáltatás biztosítja a testi és lelki feltöltődést. Már a szobába is élmény belépni, hiszen ízlésesen berendezett. Minden egyes szobához erkély is tartozik, ahonnan vagy a kültéri medencékre, vagy a kertre lehet látni. A szobák jól felszereltek. Mindegyik szobában van WIFI és széf is. A szobák légkondicionáltak és a szórakoztatásról a minibár és az TV gondoskodik.
 

Aki úgy dönt, hogy a pihenése, nyaralása alatt nem óhajt kimozdulni a szállodából, nem hoz rossz döntést, hiszen a szálloda számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít a vendégeinek, de azok is jól mulathatnak, akik nem csupán a szállodai szolgáltatásokat kívánják igénybe venni. A szállodában és a tengerparton, illetve a vízben, a következő kikapcsolódási lehetőségek biztosítottak: jacuzzi, fitneszközpont, szolárium, búvárkodás, aquafitnesz, asztalitenisz, szörf, masszázs, tenisz, golf. A szállodában thai masszázsközpont is van, amelyet akár minden nap igénybe lehet venni. A szállodában szépségszalon és különböző üzletek biztosítják a vendégek kényelmét. 

Az Abora Buenaventurában nem csak étterem várja a megéhezett vendégeket, hanem büfé is van a szálloda területén. A svédasztalos reggelit vagy vacsorát követően a két, medence melletti bárban és egy szabadtéri bárban is lehet italt rendelni. 

A recepció szolgáltatásait éjjel-nappal igénybe lehet venni. Lehetőség van autó - és kerékpárkölcsönzésre, de a szállodában poggyászmegőrzést és valutaváltást is biztosítanak. 

Playa del Inglés egy igazi turistaparadicsom, ahol bárki jól érezheti magát. Rengeteg szórakozási lehetőség, étterem, klub és bár ad lehetőséget a kikapcsolódásra, a nyári pillanatok élvezetére. Az Abora Buenaventura by Lopesan Hotels pedig mindent meg is tesz, hogy a rendkívüli, mesébe illő környezetben ne csak kényelmet, hanem ezernyi szórakozási lehetőséget is biztosítson a vendégei számára.