5 kabát amit idén télen is biztosan felvennél

A 2019-es év végére a kabátoknál egy olyan trend mutatkozik, ami elég egyszerű: minél nagyobb, annál trendibb. Ha nincs nagy, hosszú kabátod, és mégis divatosnak hiszed magad, inkább ki se mozdulj! Megnézve az idei trendeket, a hosszú, néha érdekesen kialakított kabátok az igazán divatosak.

Szerencsére a sine.hu webshopból olyan kabátokat rendelhetsz, amelyek nem kerülnek százezrekbe, de tökéletesen illeszkednek az idei trendekhez. Nézzük tehát hogy milyen női dzsekik és kabátok kerülhetnek a figyelembe középpontjába ezen a télen!

Feltuningolt viharkabát

A viharkabátokat általában ősszel vesszük elő, de ha kellően ki van bélelve – sok ilyet kapni, érdemes azért megnézni – akkor összetett előnyöket élvezhetünk: egyrészt a hosszú ujjnak köszönhetően el tudjuk bújtatni a kezünket, másrészt pedig a combunkat is védi valamennyire a hosszú kabát, így lent sem fázunk. Ezek fontos előnyök, és az, hogy most ez a divat, még inkább arra viszi az ember lányát, hogy szerezzen be egy jó kis viharkabátot. Hidd el, megéri! Nézzünk néhány képet!

 


Maxikabát

Maxikabátnak általában azokat a kabátokat hívjuk, amelyek egy-két számmal nagyobbak, mint amit amúgy hordunk. Úgy tűnik, hogy az idén ez lesz a divat, és ahogy elnézegettük a divatbemutatók képeit, láttunk néhány érdekes darabot. A fentebb már említett honlapon többek között maxikabátok is találhatók, mind őszi, mind nyári kivitelben. E képeken két kabátot mutatunk be, mindkettő elég feltűnő, és elég dögös!

 


Pink kabátok

A harmadik pontunk nem egy kabát-típus, inkább egy színre fókuszál. 2019-ben a rózsaszín erősen dominálta a divatvilágot, és ez a kabátok kategóriáját is érinti. A csinos rózsaszínnek minden árnyalat hódít az idén, és ha nagyon divatos akarsz lenni, akkor keress vagy egy ilyen színű viharkabátot, és lehetőleg vegyél egy mérettel nagyobbat! Így lesz egy pink maxi viharkabátot, amivel három legyet üthetsz egy csapásra!

 


A pihe-puha szőrös kabát

Úgy fest vannak dolgok, amelyek sosem mennek ki a divatból. A szőrős és puha kabátok pedig ilyenek. Csak vess egy pillantást a nagy divateseményekre, biztos, hogy látsz szőrős kabátokat. Ma már inkább műszőrmét használnak, ami egyrészt környezetbarátabb, másrészt a finomodó technológiával fenntartható is lesz idővel. Az, hogy mennyi szőrme, milyen hosszban és színben divatos, erősen változó, és nagyban függ attól is, hogy te mit szeretsz. Alább láthatsz egy-két példát, hogy milyen szőrmekabátokat rendelhetsz.

 


Köpeny

Oké, ez valami olyasmi, amire az ember nem számít. Azt hinnéd, hogy a köpenyek mára kimentek divatból, pedig az igazság az, hogy élnek és virulnak. Sőt, egyre divatosabbnak számítanak, és bizony nagyon csinos darabokat találni szerte a divatbemutatókon látható darabok között. Persze csak akkor vegyél fel köpenyt, ha úgy érzed, hogy neked jól áll. Télre vastagabb kiadásokat javasolunk, ebből sokfélét találhatsz online.

Záró gondolatok

Az idei divat elég furcsa, még női szemmel nézve is, a pink és árnyalatai elég érdekesen hatnak a téli szürkeségben. Ugyanakkor ez az egyik nagy előnye is ezeknek a kabátoknak: feltűnők és színt visznek az unalmas hétköznapokba. Ha köpenyt választasz, semmiképp se rózsaszínt, inkább valami világosabb barna, esetleg szürke árnyalatot – ezek szinte mindenhez felvehető színek.