Mi mindenre jó a ponthegesztett háló?

Akik tartanak a ház körül baromfikat, kisebb állatokat vagy akár díszmadarakat, azok tudják, hogy milyen praktikus, hasznos és tartós eszköz a ponthegesztett háló. Az állatkertekben is ezt használják alapanyagként, mivel biztonságos és erős ketreceket, kalitkákat lehet készíteni belőle. Akár szűrőként is funkcionálhatnak és hosszú éveken keresztül állják a sarat.

Többen madárháló néven ismerik a ponthegesztett hálót, ami a hagyományos drótháló alternatívájaként terjedt el a használatban. Hasonló a dróthálóhoz, csak kisebb lyukkal rendelkezik. Stabil, erős kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a zord időjárási körülményeknek és a külső fizikai behatásoknak egyaránt.

A ponthegesztett háló előnyei

Előnyei a hagyományos dróthálóval szemben: 

- A hegesztésnek köszönhetően strapabíróbb és merevebb a dróthoz képest.

- Anyagának és a hegesztésnek köszönhetően rendkívül tartós, kevésbé deformálódik.

- Sűrűbb rácsozású, ezért az állatok szempontjából biztonságosabb.

- Könnyen szabható, alakítható.

- Könnyen elbontható és újrahasznosítható.
 

Mihez lehet felhasználni a ponthegesztett hálót?

Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy mire használhatja a ponthegesztett hálót.

- A baromfiudvar elkerítésére: a ponthegesztett hálóval elkerített baromfiudvarban biztonságban tudhatja haszonállatait. Kisebb és nagyobb területet is körbekeríthet vele. Erős és biztonságos. A szárnyasok nem tudják kikezdeni az erős hálót, a ragadozó állatokat pedig távol tartja tőlük. Még a kisebb rágcsálókat sem engedi bejutni. Természetesen a kisebb ragadozók, rágcsálók ellen nemcsak ponthegesztett hálóval, hanem különböző csapdákkal is védekezhet. 

- Ketrec készítésére: kis testű házi, háztáji állatok védelmére, elkerítésére szolgál a ketrec. Ponthegesztett hálóval készítve biztos megoldást nyújt.

- Röpde díszmadarak részére: felelős állattartók a lehető legtökéletesebb megoldást keresik gyönyörű kedvenceik számára. A ponthegesztett hálóból készült röpde többféle rácsközzel is elérhető, biztonságos szerkezet, így garantáltan biztonságban tudhatja az állatokat.

- Térelválasztásra: a ponthegesztett háló kiválóan alkalmas kerítés készítésre, telken belüli térelválasztásra is, abban az esetben, ha a telepítéshez megteremtjük a sima talajfelszínt és a lábazatot. Mezőgazdasági háló alapanyagaként is kiváló.


Javasoljuk, hogy böngéssze át a VasMűszakiBolt.hu webáruház kínálatát, ahol többféle ponthegesztett hálót talál. Egyedi igényekhez alkalmazkodva méretre is vágják az Önnek megfelelőt. 

Tudjuk, hogy a ház körül rengeteg munka van, ami nagy eszközigénnyel is jár. Nézze meg a webáruház teljes kínálatát, garantáltan minden szükséges eszközt megtalál itt, amire szüksége lehet.