Nautilus, a sokoldalú fitness márka

Napjainkban a konditermi edzés töretlen népszerűségnek örvend. Köszönhető ez a rugalmas időbeosztásnak, az egyéni és csoportos edzések lehetőségének, a sokszínű mozgásformának. Sokféle gépből és egyéb sporteszközből választhatunk, ha az edzőtermek világát választjuk. Egy jól felszerelt teremben a professzionális berendezések mellett számos kiegészítőt is használhatunk: a komplex súlyzóktól, az egyszerű gumikötélig mindenki megtalálhatja a számára szükséges technikai hátteret.

Az eszközök kiválasztásánál a minőség, a hatékonyság és a biztonságos használat a fő szempont. A felhasználók igényeihez igazodva a gyártók is prioritásként kezelik a minőségi és modern kivitelezést, az ergonomikus kialakítást és az eredményes edzés támogatását. Nincs ez másként a Mánia Fitness által forgalmazott Nautilus fitness gépek esetében sem.

A hagyomány útján

A cég 1970 óta a fitnesz elkötelezett követe, a legtöbb edzőtermi látogatónak be sem kell mutatni a méltán kedvelt márkát. Erősítő- és kardiogépei folyamatosan megújulnak, a piacra kerülő termékek követik a trendeket és a felhasználók változó elvárásait. Az, hogy több mint 40 éve vezető márka a fitness piacon, nem a véletlen műve. 

Innovatív megoldásaikban kerülik a kompromisszumokat, a mérnökök és a gyártó kezéből kiváló és minőségi gépek kerülnek ki. Mára már a Core Health&Fitness® részeként működik a Nautilus, de megtartotta hagyományos értékeit, és páratlanul széles termékkínálattal várja a fitnesz híveit.

Innováció

A legjobb választás azoknak, akik céltudatosan edzenek és fokozatosan növelik a teljesítményt, és ezt a fejlődést várják el edzőgépeiktől is. A gépek otthoni és edzőtermi használatra is kiválóan alkalmasak. A márkanév sokféle termékcsaládot foglal magába: a kimagasló szintű, a felhasználót középpontba helyező megoldások minden egyes eszközben alapként jelennek meg. 

Az Inspiration Strength®, Impact Strength®, Instinct® és HumanSport® gépcsaládok tagjai olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a forradalmi Lock N Load® lapsúlyválasztó rendszer, amely az iparág szabványává vált. Az EVO® és ONE® konstrukciók megjelenése masszív és stabil, kivitelezésük modern és időtálló. A kínálatban többállású tornyokat, Leverage® és Free Weight® szabadsúlyos gépeket, padokat és állványokat is találunk.

Mindenre van megoldás

A cég erőgép parkja több mint 200 darabból áll, ami világviszonylatban is egyedülálló választék. A Nautilus gépei olyan fitnesz élményt nyújtanak, amely tökéletesen illeszkedik az emberi mozgáshoz. A gépek nem csak egyedi külsejükkel hódítanak: minden izomcsoport fejlesztésére találunk gépet, legyen szó akár csípő, has, hát, láb vagy kéz erősítéséről.

A gépek mellett olyan kiegészítő megoldásokkal is találkozunk, mint a különféle súlyzótartók, ülőkék vagy erőemeléshez kapcsolódó alátétek. Az impozáns megjelenésű és számos elemből álló gépállomány minden edzőterem éke lehet.