Hogyan tároljuk a játékszereket?

Minden ember életében eljön az a pont, hogy úgy érzi, szüksége van néhány felnőtt játékszerre. Nem, nem az XBOX és PS játékokra gondolunk, bár azok is sok mókás pillanatot okozhatnak az életben.

 

Felnőtt játékszerek

Akár egy kapcsolat legelején tart, akár csak fel szeretné dobni a megszokott ritmust, minden esetben jó választásnak bizonyulhatnak az erotikus játékszerek, azaz a szexuális segédeszközök.

Ide tartoznak a vibrátorok, dildók, anál kúpok, különböző erotikus kellékek és még számtalan más dolog. Igen ám, de előfordulhat, hogy albérletben él, vagy éppen gyerekek is vannak a közelben, így fontos lenne, hogy ne akadhasson más kezébe az intim játékszere.

Mindenki el szeretné kerülni a különböző, filmen látott jeleneteket, amikor a nagyi vagy épp a rokon kisgyerek előront a szobából a rózsaszín, realisztikus formájú vibrátorral. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha megbízható helyre rejti ezeket a számodra fontos apróságokat. Igen ám, de hova?

Mondhatnánk, hogy magasra, mert akkor a gyerekkel kapcsolatos kellemetlenség ki van küszöbölve, de még mindig ott vannak a felnőttek. A legjobb választás, ha egy diszkrét csomagolást talál neki. Ha nem átlátszó, akkor senki nem gondolja, hogy mit rejt, ha csak bele nem néz a rendhagyó formája miatt. Aki így tesz, az magára vessen, hiszen aki kíváncsi, hamar megöregszik, vagy olyan dolgokkal szembesül, amivel nem szeretne. 

Higiéniai szempontok

A különböző szexuális segédeszközök tárolása szempontjából kulcskérdés a higiénia. Mivel a játékszerét mindenki maga használja, így remélhetőleg elkerülhetőek a fertőzések. Ettől függetlenül nagyon fontos, hogy minden alkalom után az anyagának megfelelően fertőtlenítsük és tisztítsuk meg a használt segédeszközt, majd tegyük vissza a higiénikus tárolójába. 

A Szeresdmagad.hu webáruházban kapható tasak kiváló megoldás lehet, mivel egy könnyű, légáteresztő anyagból készült, cipzárral zárható. Különböző méretekben kaphatóak a 12x18-astól a 31x16-ig. Ezekbe bátran betehetjük a megtisztított segédeszközöket, nem lesz velük gond a későbbiekben.

Hogyan tisztítsunk?

Mivel minden anyag más törődést igényel, így nehéz egy rövid és univerzális tippet adni. Ami majdnem mindenben segíthet, az a langyos víz és a szappan keveréke. Azaz finoman beszappanozzuk, figyelve, hogy az elemmel működő daraboknál kellően körültekintőek legyünk, majd langyos vízzel leöblítjük és egy száraz ronggyal megtöröljük. Ezután, ha tisztán kerül a zárható tasakba, akkor nem lehet vele semmi gond, hiszen megbízható védelmet nyújt a higiénikus tároló.