Sziámi életműkoncert

Müller Péter Sziámi költő, énekes, dalszerző eddigi pályafutását összegzi a fővárosi Erkel Színházban október 29-én. A Living-Loving című "életHű" koncerten számos vendéget hív maga mellé a színpadra.

 

Sziámi az elmúlt csaknem négy évtizedben a legkülönfélébb embereket és közösségeket hozta össze, és ezekből a találkozásokból merészen új dolgok születtek - a Sziget Fesztiváltól a Bartók Plusz Operafesztiválon át a maga és mások számára írt dalokig - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban

A vendég-barát-sztárfellépők sorában október 29-én ott lesz Miklósa Erika, Szinetár Dóra, Szakcsi Lakatos Béla, Dés László, Jávori Ferenc Fegya, Tolcsvay László, Novák Péter, Menyhárt Jenő, Kovács Antal és zenésztársai, a Baltazár Színház művészei és Darvas Ferenc, valamint az Angyalok Kara kórusa és a Free Voice Vokál.

Az este során Müller Péter Sziámi és zenekara előadják a nyolcvanas évek tűrt vagy betiltott slágereit, tehát az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó számait, és természetesen elhangzanak a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott szerzemények, régiek és újak egyaránt.
Forrás: MTI