Az otthon biztonsága a bejáratnál kezdődik

Ahhoz, hogy nyugodt és békés otthonunk legyen, gondoskodnunk kell annak biztonságáról is. Ingatlanunk védelme a bejárati ajtóval kezdődik, hiszen ez választja el a külvilágot a magánszférától. Nagyon fontos, hogy olyan bejárat védje értékeinket, amely tökéletesen betörésbiztos.



A jó biztonsági bejárati ajtó precíz záródással, minőségi anyaghasználattal, professzionális zárakkal szavatolja otthonunk védelmét. Napjainkban elvárás, hogy a magas szintű technikai és kivitelezési megoldások eleganciával is párosuljanak, hiszen a bejárat meghatározza ingatlanunk arculatát is.

Ideális esetben lehetőségünk van arra, hogy a számunkra lényeges részleteket mi magunk határozzuk meg, legyen szó az ajtó méretéről, színéről vagy akár a zárak mennyiségéről.

Biztonsági bejárati ajtó


A NÍVÓ fém biztonsági ajtóval nem csak tökéletes védelmet kap, hanem egyéni elképzeléseit is megvalósíthatja. A biztonságról a megerősített és masszív ajtótok-ajtólap kettőse gondoskodik. A ajtókat 3-6 mobilis és 3 fix csapozatú, különálló, zárak működtetik, melyek ellenállnak bármiféle feszegetésnek és betörésbiztosak.

Az ajtók kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonsággal bírnak, és több, mint 100-féle kivitelezési lehetőség közül választhatunk. A biztonsági üvegből készült bevilágító ablakokkal természetes fényt varázsolhatunk a sötét előszobába. Külön típusokat találunk panellakáshoz, zárt lépcsőházba vagy kültéri használatra.

Mitől egyedi a bejárati ajtó?

Egy ajtónál sok olyan kötött tényező is van, amely eleve meghatározza leendő bejáratunkat. Ilyen a környezet képe, az ajtónyílás körüli fal anyaga, színe. Szerencsére a kötöttségek ellenére az ajtó kiválasztásánál nagy szabadságunk van. Az általunk megadott méretben gyártják le az ajtót, és a bőséges színválasztékban is biztosan megtaláljuk a számunkra kedvező színt. Ráadásul a színnél lehetőségünk van a két oldalon eltérő színezést kérni, ebben sem kell kompromisszumot kötnünk.

A bejárat egyéni stílusához igazodva választhatjuk ki a nekünk tetsző kilincset. Szerkezeti kivitelezésben az aszimmetrikus és kétszárnyú kivitel is megoldható, ahogy a különféle üvegbetétek alkalmazása is.

Tervezze meg bejáratát!

Leendő egyedi ajtónkról, saját elképzeléseinkről képet alkothatunk a Nívónál elérhető Ajtótervező Program segítségével. Alkalmazásával egyéni igényeinknek és ízlésünknek megfelelő bejáratot tervezhetünk. Nem csak a külső megjelenést, hanem a biztonsági paramétereket is kiválaszthatjuk. A keret megadása után következik, az ajtólap színének, a bevilágítók elhelyezésének és számának, illetve a zár típusának kiválasztása.

Lehetőségünk van a kilincs típusa mellett a tájolás megadására is. A kínálatban a mintázat mellett az üveg rajzolata is kijelölhető. Ha elkészültünk az ajtótervvel, e-mailben rögtön tovább is küldhetjük a konkrét ajánlatkéréshez.