Körömtrendek az ősz szerelmeseinek

Minden divatimádó tudja, hogy a köröm a divat és az öltözködés szerves része. Ugyanolyan kiegészítő, mint a táska vagy az ékszer – ha nem fontosabb! Hiszen a kéz ápoltsága vagy épp ápolatlansága sokat elárul egy nőről. Ezért érdemes kihozni a legtöbbet az idei őszi szezonból, és pompás színeket varázsolni a körmünkre.

 
A köröm hosszát nem feltétlenül a divat, sokkal inkább az egyéni perfekciók határozzák meg. Egyesek odáig vannak a hosszú, macskanőszerű körmökért, míg mások inkább a természetesen rövidet szeretik. Szerencsére ebben a szezonban mindkét körömhossz menő.

Ami a színeket illeti: enyhe változás köszönt be az előző hónapok trendjeihez képest. 2019 ősze a minimalista designról szól majd, ami felüdülést jelent a nyár extravagáns mintái után.

Egyes körömtrendek nem változnak

A csillám örök. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy az őszi szezonban is beragyogják a napjainkat. Csillogóssá varázsolhatjuk a teljes körmöt, váltogathatjuk a színeket, vagy akár két színből álló kombinációval francia manikűrt is készíthetünk egy kis csavarral.

Vagy fessük ki a körmünket egy kellemes őszi árnyalattal, a csillámot pedig csak a hegyére vigyük fel – így adva egy leheletnyi pikantériát a manikűrnek. Hasonlóan jó választás, ha a csillámot csak a gyűrűs ujjunkra visszük fel, a többit pedig befestjük egy hozzá jól passzoló lakkal.

Extravagáns minták után minimalizmus

Az elkövetkezendő hónapokban, ha ki akarunk tűnni a körmeinkkel, akkor válasszunk egy minimalista kinézetet. Szóba jöhet például a monokróm festés, az ombre, a ferdén festett vagy a könnyed virágokkal és levelekkel díszített körmök.

Bár az egyszerűségre törekszünk, vihetünk azért bele egy kis csintalanságot. Ebben a szezonban ugyanis trendi lesz a körömüzenet is. Hagyjuk, hogy a körmünk beszéljen helyettünk! Mutassuk meg a személyiségünket és a kreativitásunkat azzal, hogy szavakat és betűket festünk rá.

A csillámhoz hasonlóan egyaránt örök a semleges festés. 2019-ben ezek a bézstől egészen a szürkés árnyalatig terjedő krémes tónusok meghódították a divatbemutatók kifutóit New Yorktól Párizsig.

Ősszel jöhetnek az őszi színek

2019 őszi körömtrendjei nem lennének teljesek a vörös árnyalatai nélkül. Legyen az monokróm, csillámos, mintás vagy minimalista manikűr, a vörössel nem lőhetünk mellé. Nem is csoda, hiszen ez az ősz egyik uralkodó színe.

Emellett azonban ne feledkezzünk meg a sárga, a narancs és a barna árnyalatairól sem. Ha mindet fel szeretnénk vonultatni ujjainkon, válasszuk a még mindig vagány ombre festési technikát, és öltöztessük magunkat tetőtől talpig az ősz színeibe.

A Moyra körömdíszítő kínálatát elnézve erre számos lehetőségünk van, hiszen csak a fényporok között fellelhető minden évszak uralkodó színjegye.