Új stílus őszre? Találd meg hozzá a tökéletes hajformázókat!

Egy-egy új évszak beköszöntével mindenkiben ott motoszkál a megújulás gondolata, a vágy, hogy változtassunk valamit a külsőnkön. Nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni, hiszen sokszor egy új hajviselet is elég, hogy úgy érezzük, tettünk valamit magunkért. Ehhez pedig nem is feltétlenül kell fodrászhoz menni – néha elég egy hasznos kiegészítő, amivel ráadásul többféle frizurát is varázsolhatunk magunknak.

 

Sőt, ha egyszerre több ilyen kütyüt beszerzünk, akkor akár minden nap kivívhatjuk az ismerőseink és kollégáink elismerését, és élvezhetjük a bókokat.

Csodás, göndör fürtök gyorsan, egyszerűen

Nem meglepő, hogy akinek egyenes a haja, imádja, vagyis imádná a göndör fürtöket. A selymes loknik elkészítésének több módja is létezik a hajformázóktól a különféle, gyakran nehezen kezelhető hajcsavarókig. Biztos te is jártál már úgy, hogy megvettél egy szettet, beleraktad a hajadba, és aztán alig tudtad kiszedni belőle.

Így nemcsak az áhított frizuráról kellett lemondanod végül, de pluszban a hajad is károsodott, arról nem is beszélve, hogy ideges is lettél. És talán az esti randit is le kellett mondanod, mert mégsem nézhetsz ki úgy a romantikus vacsin, mint egy madárijesztő.

A hajsütőkkel már jóval egyszerűbb megformázni azokat a göndör tincseket, de sokan tartanak a hő káros hatásaitól. Nem véletlenül, hiszen a meleg szárítja a hajat, töredezetté teszi, ha pedig nem figyelsz oda, és túl nagy fokozatra kapcsolsz, még el is égetheted a hajad.

Hogy mi akkor a megoldás? Például egy olyan hajgöndörítő, amivel egyszerűen és gyorsan elkészítheted a vágyott frizurát, méghozzá anélkül, hogy károsodna a hajad. A dús hatás is garantált a mágikus hajcsavarókkal, amiket könnyen eltávolíthatsz, vagyis nem kell attól tartanod, hogy kitépi a hajad.

Divatos kontyok minden alkalomra


Neked mi jut eszedbe a kontyról? A könyvtárosnő az iskoládból? Nos, felejtsd el azt a sztereotípiát, hogy a konty öreges vagy divatjamúlt lenne, mert egyáltalán nem az! Ez a hajviselet ugyanis az örök klasszikus, amiből rengetegféle változatot készíthetsz akár magadnak is, ha van hozzá egy jó kiegészítőd. Azaz egy kontykészítő pántod, amivel otthon is könnyedén boldogulsz.

A kontykészítő használatával többféleképpen formálhatod a hajad, ráadásul mindezt gyorsan. Képzeld el, hogy az utolsó pillanatban derül ki, hogy este színházba kell menned, és már nincs időd fodrászra. Vagy sportoláshoz szeretnél olyan frizurát készíteni, ami nem gátol és zavar a mozgásban. De az is előfordulhat, hogy későn szólnak egy meetingről, amin meg kell jelenned.

A konty mindhárom esetben ideális viselet, mert egyszerre elegáns, trendi, de ezzel együtt praktikus is. Hát kell ennél több? Igen, még egy hatalmas előnyt érdemes kiemelni: az időt! Néha a nagy rohanásba már nem fér bele egy különleges hajviselet elkészítése, a kontykészítővel azonban pillanatok alatt útra kész lehetsz.