Itallal túlélem!

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy egy-egy túlélési szituációban mit innál? Amikor a fizikai, mentális állapotok kötélen táncolnak, olyan prémium italokra van szükség, amelyek segítségével a legkeményebb nehézségekkel is szembenézhetünk.

 
Bear Hug vodka - a medveölő

Bear Grylls, a brit fenegyerek a kamikaze túlélőtúráknak olyan lazasággal vág neki, mintha egy meditációs kurzusról jönne. Ez alól, a” medve randi” sem volt kivétel.

Ilyenkor nem segít a hullapóz, mert némely mackótestvérek rögvest bekapnak. Elszaladni, fára mászni sem érdemes, mert gyorsabbak. A megoldás, ha előre befújjuk magunkat paprika spray-vel, amitől messze szaladnak a macik.

Ha elfelejtjük? Aztán csak… Elő a Bear Hug vodkával! Finom vörösáfonyával, prémium gabonájával, ötszörös desztillációval, ami nyugtatja idegrendszerünket.

Kerüljük az erdei összecsapást, de semmiképp ne essünk kétségbe!

Mi van a vulkán gyomrában? - Smokehead High Voltage

Mr. Grylls útja most egy vulkán gyomrába vezet..

Te mit tennél, ha a kitörő Vezúvban ébrednél? Egy kisebb-nagyobb pánikroham öntené el agyad, hacsak nem készültél fel a Smokehead High Voltage whiskyvel.

Az Islay-szigetről származó, 58%-os italt hordóerősségben palackozták. Magas minőségű malátawhisky, tengerparti, füstös ízvilággal. Egy desztillált vulkán. Így miért félnél?

Üdv a dzsungelben!

Az elhagyatott patagóniai mangrovemocsarak kihívó vidék egy adrenalin túrához.

A bárpultok őserdejében, az élénk zöld, “mocsaras szellemű” Chartreuse likőr az immunrendszer aktiválója. Egy ősi “bájital”, mert 900 éve a karthauzi szerzetesrend birtokában van, és 130 gyógynövényből áll.

Jégsivatagban - Naga Chilli vodka

Bear pokoli túra-gyűjteményének fagyos állomása: a kietlen Izland.

Vacogó fogaid, remegő tested felforrósíthatod a Naga Chilli vodkával, ami kiugró, 100.000-es értéket kapott a csípősséget mérő Scoville-skálán! A felpaprikázása, annyira durván hathat, hogy inkább vigyél magaddal pár palackot is, hátha meglátogatnád a jégpusztaságot!

A tüzes veszedelem brutális energiával lobbant lángra!

Szöcske, el ne szökkenj!

Ha kiesnél egy repülőből, és remegnél az éhségtől, te ráharapnál egy szöcskére?

Undorítóan hangzik, de egy Grashopper abszinttal ráhangolódhatsz a túlélőkonyhára. Ánizsos illata, 60%-os alkoholtartalma megerősít.

Keserű ízű ébredés

Bear Grylls szerint „néha kell egy nagy pofon, hogy meglásd, mennyit érsz”.

Mit tennél, ha az ejtőernyős ugrás annyira elsodorna, hogy a vadon szívében végeznéd? Ha nincs élelem, akkor még mindig ott a Beluga Hunting Herbal Bitter. Gyantás erdei, sós, kesernyés íze igazi túlélőt farag belőled!

Életmentő italra van szükséged? Keresd fel az iDrinks oldalát minőségi vodkáért! Egy üveg túlélés.