Szappanadagolók a mindennapokban

A szappanadagolók szerves részét képezik minden fürdőszobának. Pláne kiemelt szerepük van az üzleti felhasználás területén. Nyilvános wc-k, vendéglátó egységek és a mellékhelyiségek elmaradhatatlan elemei. Egyre többször jelenik meg kisebb vállalkozások fürdőszoba falain is, mivel fontos szerepet játszik a mindennapi higiéniában.

 

Hagyományos adagolók

A hagyományos flakonos megoldású kiviteleket, amelyek esetében, a pumpa kézzel történő megnyomásával jutott hozzá a szappanhoz, váltották fel a modern szappanadagolók. Szükséges is volt a flakonok lecserélése. Hiszen, amikor koszos kézzel indult kezet mosni, az adagoló részt jó alaposan össze kellett koszolnia azért, hogy folyékony szappanhoz juthasson. A kialakítás fő hátránya az volt, hogy a sok érintés által hamar elkoszolódnak és baktériumok melegágyai. Tisztán tartása szinte lehetetlen.

Modern adagolók


A szappanadagolók több hullámban modernizálódtak. Először felkerültek függőleges pozícióba, legtöbbször fali megoldásként. Ez ideális, mivel az eszközben elhelyezett folyadék biztosan lefolyik az adagolóhoz. Ez a megoldás a korábbi pumpás kivitelt, a nyomógombos adagolási rendszerrel váltotta fel.

A szappanadagolók különböző űrtartalommal, eltérő színekben és változatosan elhelyezett nyomógomb kialakításokkal rendelkeznek. Ön is megválaszthatja vállalkozása stílusához a legjobban passzoló kivitelt. Néhány típus teljesen átlátszó, ezek nagy előnye, hogy láthatjuk, milyen ütemben fogy a folyékony szappan. Amennyiben kiürül vagy mielőtt kiürülne, a feltöltéséről haladéktalanul gondoskodni tudunk.

Működési jellemzőik

A szappanadagolók legtöbbje fúrás és faragás nélkül üzembe helyezhető. Általában egy nagyon erős kétoldalú ragasztóval helyezzük fel végleges helyére. Vannak a hagyományos modellek, amelyek a nyomás hatására adagolják a folyékony szappant.

A nagyon modern kivitelekbe elem szükséges, amely a szappanadagolóban elhelyezett szenzort és az adagolást vezérli. Ezek a fajták már érintés nélkül működnek. Az érzékelő alá helyezi a kezét, a szenzor érzékeli, működésbe hozza az adagoló fejet, ami egy adag kézmosószert adagol a kezébe. A nagyon nagy forgalmú mellékhelyiségeinek kötelező eleme ez a kivitel. Abszolút mértékben higiénikus megoldás a maga ultramodern technológiájának köszönhetően.

A szappanadagolók használata az üzleti területek mindegyikén javasolt. A modernizációval magasabb fokú higiéniát és kellemesebb légkört teremthet. A szappanadagoló rendszerek telepítése magába foglalja azt is, hogy a tisztább környezetben alkalmazottait és partnereit kevésbé veszélyeztetik a betegségek és a fertőzések.

A szappanadagolókhoz különböző kiszerelésű és illat világú kézmosó folyadékok közül választhat. Már a gyerekeknek is megtanítjuk, hogy a kézmosás mennyire fontos. Erről felnőttként sem szabad megfelejtkeznünk. Sőt, Ön se hagyja, hogy mások megfelejtkezzenek erről.