Milyen alkalomból béreljünk limuzint?

Egy ember élete során számos alkalom adódik, aminek során emlékezetes lehet egy limuzin bérlés. Megmutatjuk, melyek ezek.

 
Kiemelt napok az életünkben


Mikor az ember egy életre el akarja kötelezni magát, akkor az egy igazán emlékezetes és fontos pillanat. Persze ezt megelőzi egy hatalmas buli, aminek már-már alapvető tartozéka egy limuzin. Ez egy soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a lánybúcsú keretében egy igazi csoda autóval érkezettek meg a legjobb buliba.

Persze az esküvő ennél egy fokkal elegánsabb rendezvény, aminél fontos a megjelenés. Pont ezért kevés sikkesebb dolgot tudunk elképzelni annál, minthogy a menyasszony és a vőlegény is egy-egy gyönyörű limuzinnal érkezzen a helyszínre. Persze nem kötelező, hogy külön autót használjanak, de abban az esetben jól lehet játszani a színekkel.



A Partylimuzinnál 4 óra bérlési idő felett kaphatunk 1 ajándék órát, aminek hála sokkal kényelmesebb az utazást és akár az esküvői fotózást is lebonyolítani. Sőt, ha 2 óra feletti időre béreljük, akkor egy ajándék autódísz virágcsokor is választható az esküvői díszítéssel harmonizáló színben.

Ezüst-, arany- vagy gyémántlakodalom? Mind remek alkalom arra, hogy meglepjük a párt egy igazi luxusutazással a városban. Hiszen mennyivel jobban esik a városnézés egy hosszú, ablakokkal teli limuzinból, ahol éppen egy ajándék, behűtött pezsgőt kortyolgatunk, ami minden rendeléshez jár meglepetésként. Na ugye? Hiszen ilyenkor nem csak az ablakon keresztül csodálhatjuk a várost, hanem ha felfelé irányítjuk a tekintetet, akkor sem ütközünk a kaszniba. Ez azért lehetséges, mert a Chrysler 300 C gold glitter limuzin panoráma ablakokkal van felszerelve, így kedvünkre nézegethetünk bármely irányba.

Céges alkalmak

Vállalati rendezvényekre is kitűnő választás, hiszen biztosan komolyan veszik az ügyfeleid, ha egy csodálatos és egyedülálló limuzinból szállnak ki a megbeszélés helyszínén.

Ha már az üzletnél tartunk, akkor reptéri transzferként is kitűnő választás. Egyrészt azért, mert nem kell a parkolással és egy autóval bajlódni, valamint már útközben is kortyolgathatunk az ajándék behűtött pezsgőből. Arról nem is beszélve, hogy ha egy érkező ügyfél vagy tárgyalópartner elé egy limuzint küldünk a reptérre, akkor az mindenképp a maximális figyelmesség jele, ami csak erősíti a bizalmat. Ez pedig egy tárgyalásnál igen sokat számít.

Ahogy látható, számos lehetőség adódik, amikor érdemes limuzint bérelni, nem pedig csak taxival eljutni egyik helyről a másikra.