Prémium minőségben lenne szüksége reklámtollak feliratozására?

A nagyobb vállalkozások és cégek életében nagyon fontos helyen állnak a reklámajándékok. Ezekekkel lehet még több ügyfelet szerezni, ezekkel lehet jobb kapcsolatot kiépíteni az ügyfelekkel. Az ajándéktárgyakat általában nagy mennyiségben rendelik meg, így kiemelkedően fontos szerep jut annak, hogy mennyire megfizethetőek.

 

 A reklámtollak többoldalú különlegességek: nem csupán segít, hogy minél többen ismerhessék meg a cég nevét, de ebben az esetben egy igen csak hasznos tárgyról van szó, amelyet az ügyfelek ingyen kapnak.

Miért választják olyan sokan a reklámtollakat?

Egyre több cég választja a reklámajándékokat, ugyanis ez összehasonlítva bármely más hirdetési módszerrel az derül ki, hogy ezek messzemenőleg a legeredményesebbek.

Hogy mi helyezhető el egy ilyen reklámajándékon? Gyakorlatilag a cég bármely adata. Felkerülhet rá egyszerűen a cég logója, a neve vagy egy márkanév, de egy elérhetőségi cím vagy telefonszám is. E tekintetben a lehetőségek szinte végtelennek bizonyulnak, ha a szín, betűtípus és betűméretek opcióival is bővítjük a skálát. És hogy miért pont a reklámtollak? Mi úgy gondoljuk, hogy a számos lehetőség közül ez az egyik leghasznosabb. Ugyan a legtöbben okostelefonba és laptopba jegyeznek fel minden fontos információt, a tollak így is hasznos társai maradtak a társadalomnak. Rengeteget kell például aláírnunk, de a karácsonyi és születésnapi üdvözlőlapok aláírásakor is jól jöhet egy golyóstoll.

Nem csupán a használhatóság fontos!


Tagadhatatlan tény, hogy mikor használati tárgyat választunk egy üzletben, nem csupán a funkciót tekintjük fontos tényezőnek. Két opció közül, főleg, ha használati tárgyról van szó, a kinézete alapján fogunk dönteni. Sőt! A legtöbb esetben nem a sötétbarna, rózsaszín pöttyös eszközt fogjuk választani, hanem az egyszerű kéket, hiába előbbi felelne meg inkább a funkciónak, melyre kiválasztottuk.

Amikor reklámajándékként a tollat választjuk, mint már azt említettük, sok lehetőség áll rendelkezésre, jó ötlet lehet akár a cég színeiben pompázó darab is.

Reklámtoll céges ajándékként?


A reklámajándékok nem csupán akkor bizonyulnak jó befektetésnek, mikor az ügyfélkört bővítenénk! Egy céges rendezvény során ezekkel könnyedén megköszönhetjük egy-egy partnernek a sok éves bizalmat és együttműködést. Egy prémium kategóriás toll szettel nem csupán hasznos ajándékkal bővül az adott partner igazgatója vagy munkatársai, de az ajándék tökéletes professzionalizmust sugall. Ilyenkor, ha nem a cég hírnevének növelése a cél, a feliratozás egészen minimálisan történik, hiszen a bizalom már meg van, csupán egy apró emlékeztetőnek kell kerülnie a tollra, hogy ez az adott toll bizony a mi cégünk kedvessége.